Некачествен сън

30.07.20
06:45

Така тренирам при вечер къде 21:00-21:30 на лост,успоредка и с дъмбел заспивам в 00:00 нямам хубав сън и нощем се будя къде 02:30-03:00 после спя до 5:30 и ставам
Въпроса ми е така може ли да си повредя някой орган да кажем сърцето или нещо друго като нямам хубав възтановителен сън след натоварване.

Темата беше редактирана от Nick Name на 30.07.20 06:45.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

30.07.20
07:48

След такова натоварване....не.

Bart Simpson

30.07.20
08:05

Може само ако се въртиш много и паднеш от леглото.

30.07.20
08:55

Изобщо не ви разбирам, ако може малко по-точно?

Не е от тренировката. Няма как да претренираш от кофи и набирания.

30.07.20
09:18

Добре благодаря поне един едекватен отговор...
Кофи набирания и вдигам един дъмбел 10кг

Bart Simpson

30.07.20
09:42

От дъмбела е.

30.07.20
09:54

Не аз конкретно се интересувам дали може да си развала сърцето от самото недоспиване
а тялото ми има нужда от съня все пак щом се е натоварвало прсз деня и тренираовката вечер

На 18 ли си, на 64 ли си, как се натоварваш през деня, как и колко се храниш, колко точно тренираш, всеки ден ли е, от кога е това недоспиване, всяка вечер ли е.... И поне още 10 уточняващи въпроса има. Как очакваш да ти се даде отговор на подобен въпрос, без да си дал нужната информация.

В най-общия случай, след тежка тренировка, се повишава нивото на адреналин и други хормони, което може да доведе до хиперактивност и по-трудно заспиване, но при твоите тренировки, не е сигурно че е това.

Мнението беше редактирано от Николай Филипов на 30.07.20 10:34.

30.07.20
11:13

Така на 17 съм през деня съм подвижен не седя на едно място изморявам се.
Храня се така закуска към 11-12 после чак в 20:00 и в 22:00-23:00 пак ям.
Във 23 си лягам и може да си пусна някакъв филм или да играя някоя игра до 12 и заспивам.
Тренирам през 2 дни сега може би ще го направа и през 1 незнам тренировка към 20мин набирания лицеви кофички вдигам дъмбел 10кг
Времето от 20 до 22 пия много вода и нощем ми е навик да се будя за да ходя до тоалетната и да това е всяка вечер.

30.07.20
11:20

А кофеин - кафе, енергийни напитки и т.н.т. ?

30.07.20
11:32

Не не пия алкохол,енергийни напитки и не пуша

Т. Тодорова

30.07.20
12:55

Аз бих обърнала внимание на яденето преди лягане, ако не е съвсем леко, както и на мониторите преди сън. Поне при мен това са неща от съществено значение.

30.07.20
13:06

И спри да пиеш толкова вода преди лягане - млад или стар все пак възбужда мехура.... През целия ден се пие вода, а не само от 22-00:00 часа ;)

Изгледай това видео. Мисля, че ще ти е полезно.

16.09.20
12:09

Аз пък друго ще ти кажа. Не ги слушай тези тука форумни лекари и специалисти, защото не знаят нищо. Първо, след 18 часа, организма започва да се приготвя да заспива, съответно хормоните го карат това да се случва. Това, което правиш ти, е да го объркваш тотално този организъм. Защо ли? Защото ти го събуждаш наново, затова не можеш да спиш. Това дърво съм го ял, и знам какво е. Най-много да си докараш един adrenal fatigue. Рано ти е да го докараш, ама все пак внимавай. Прочети в нета, ако искаш да разбереш какво е това. И не на последно място, няма да постигнеш нищо с толкова късни тренировки (храна, сън и т.н.).

Мнението беше редактирано от V. V. на 16.09.20 12:11.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1