За креатина+кардио

RE

03.08.05
22:20

Въпроса ми е следния:
Сега пия креатин и искам да кача мускулна маса.Тренирам за маса малко повторения и по-тежко.Обаче имам малко мазнини....Та ще има ли ефект докато пия креатина да праввя секи път след тренировка 30 мин кардио.Ще сваля ли и малко мазнини или няма да има никакъв ефект.Благодаря ви мн

03.08.05
22:28

Ми насочи се най-добре или към качване или към сваляне, двете едновременно доста трудно ще станат. Иначе според мен по време на маса е добре да се правят няколко(зависи към кой тип тяло спадаш) леки кардиотренировки в седмицата за тонус на тялото. Май не беше точно отговор към въпроса но го приеми като съвет :)

Креатинът ще ти помогне за сила и за размер. Той няма да ти пречи на “свалянето”, обаче с тоя тип трениране трудно ще сваляш килограми. Или сваляш с интензивност, кардио, по-малко калории или качваш с повече тежко и повече храна.

06.08.05
01:19

Креатина топи мазнините- идеален е за кардио

06.08.05
01:53

[quote author=“gamberro”]Креатина топи мазнините- идеален е за кардио

Нещо си в грешка. Креатина няма този ефект. Но това не пречи да се взима и при сваляне.

SN

06.08.05
14:14

[quote author=“gamberro”]Креатина топи мазнините- идеален е за кардио

според мен не правиш разлика между Л-карнитин и креатин  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1