Съвет при обвързване

29.08.20
20:38

Здравейте хора,
Чудех се как да кръстя темата. Каквото и да напишех, все тъпо звучеше :)
Ето ми и мъката:
Дълго време бях откъснат от света. Не буквално, но имах толкова проблеми (един от тях споменавам в друга тема), че всичко беше останало на заден план - лично развитие, интимни връзки, нови познанства..... Едно 10-ина години може да се каже, че животът ми беше спрял. Или поне така го виждам от сегашна гледна точка и направо не е за вярване. За щастие може да се каже, че сега се чувствам, че се движа в правилната посока. Обаче се сблъсках с един проблем, който преди го нямах. Не знам как да подходя в началото. Преди не ми беше проблем. Жените винаги са ме харесвали, мога да кажа, че съм забавен и добра компания, обаче след като дълго време съм бил встрани от това, сега осъзнавам, че все едно ми е за пръв път - загубил съм всякаква увереност. Уточнявам, че съм във втората половина на 30-те си години и именно поради това нещата, които преди работеха за мен - например да целуна жената, да я хвана за ръка, да я прегърна и т.н. някак решаваше проблема с повдигането на темата за връзката. Сега, от позицията на възрастта, това ми изглежда супер детинско и едва ли не ме избива по-скоро да говоря неща от сорта: “Харесвам те! Искаш ли да бъдем заедно?” или нещо подобно преди да се мине към физически контакт, което пък също ми е тъпо... Направо не е за вярване, че едно време аз давах съвети в това отношение, а сега ме е срам да попитам приятелите си.
Та, моля, споделете опит и как стават нещата при вас. Едва ли нещата са се променили от това като съм бил в 20те си години, но все пак всяка дума на подкрепа или насока ще я оценя.
Благодаря!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1