30.08.20
00:18
Здравейте, имам едно въпросче ако някой може да помогне. Кога трябва да се спре приемането на хранителни добавки (протеин, л-карнитин, бцаа) и за колко време да ги спрем за да се почисти организма.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим30.08.20
08:59
Специално изброените - спираш ги когато нямаш нужда от тях.
Можеш да започнеш да ги приемаш отново по всяко време.
30.08.20
10:48
Някъде бях прочел че Л-карнитина се е съхранявал в черния дроб, а протеина в бъбреците. Поради това при прием на няколко месеца трябвало да се спре за няколко месеца за да се изчисти.
казано от Бюлент Бюрхан на 30.08.20, 10:48:
Л-карнитина се е съхранявал в черния дроб, а протеина в бъбреците..
Приказки под шипковия храст са това.
30.08.20
21:11
Може би искаш да кажеш ,че големите количества протеин, могат повлияят на бъбреците,но не и той да се складира там...
03.09.20
23:29
казано от Hustle на 30.08.20, 21:11:
Може би искаш да кажеш ,че големите количества протеин, могат повлияят на бъбреците,но не и той да се складира там...
Някъде бях прочел че е така, и след прием на няколко месеца трябвало да се спре. Не съм много запознат с нещата и поради това исках мнения от хора които са запознати, дали има нещо вярно в това.
Много зависи от цялостното ти хранене какво е. Не може ей така да се каже. Като цяло завишения прием на белтъци основно, не е идеално в дългосрочен план и трябва да има разнообразие.
Ти задаваш много общ въпрос, който е безмислен сам по себе си.
Та съвета ми към такива като теб е повече да внимават в час и училище да се образоват, а не да гледат разни “инфлуенсъри” по ю-тюб и да затъпяват експоненциално, дотолкова че да не могат да формулират правилно въпроса си, за да получат нормален отговор
Мнението беше редактирано от kaloyan на 04.09.20 13:21.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече