Ганглионова киста

Здравейте!
Преди 2 години бях в напреднала форма в фитнеса здраво активен докато не получих травмата на дясната китка която не мислих че ще излезне такъв сериозен проблем... Не можех да си я свивам на 100 процента примерно като правя лицеви опори или нещо подобно белеше много, оказа се че имам ганглионова киста която ми се беше калцирала, понеже се мотах със малоумни доктори... Преди 6 месеца ме оперираха в Пловдив от опитен доктор в болница “Еврохоспитал” от др - Свилен Шидеров преди което минах и магнитен резонанс. След 3 месеца раздвижване имаше малко подобрения но болката леко остана като искам примерно да направя лицева опора, бях се видял с него и ми каза че всичко е точно и с времето ще мине предписа ми гел за мазане и това беше. И до ден днешен болката леко стои още и немогат да правя лицеви опори нормални а само на юмруци понеже не ми се налага да я сгъвам максимално... Искам да ми дадете мнения какво може да се направи по въпроса и дали физиотерапията ще ми помогне да ми се възстанови на 100 процента китката и да се върна към пълноценните тренировки?

Темата беше редактирана от Христоз Христозов на 22.09.20 10:39.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1