Някой от Варна, тренира ли във ВЕЛЕВ ?

SN

04.08.05
20:01

има ли някой от варна който ходи в фитнес зала ВЕЛЕВ ?

Темата беше редактирана от emzo на 15.12.09 17:18.

JI

04.08.05
20:05

аз ходя във велев може да си ме виждал един такъв с една голяма руса коса малко на гнездо мяза .. :) и с тениска на еко ( един голям носорог отпреде ( червена ) ) на 16 съм . ако ме видиш и познаеш обаждай се аа винаги тренирам с едни бели маратонки пума .

SN

04.08.05
20:08

утре ако имаш тренировка може да се видим аз ще съм там от 10 часа сутринта винаги ходя с едни сиви маратонки пума и с една по тясна тениска отзад е синя и пъстри шорти :D

CH

04.08.05
20:13

Къде са намира тая зала ВЕЛЕВ ?... яка ли е?
аз в ексТРЕМ ходя..
В форума има ли други дет тренират там?

04.08.05
20:14

Аз ходих в ‘’Гето’‘-то, когато Вили работеше там. После отидох на рейс и се вьрнах преди месец. Пиши кьде точно Вили е отворил зала, какво има в нея и колко струва тренировката. Аз ще почвам сериозни тренировки след 1-2 седмици. Айде и му прати много поздрави от Стьни-то!
Той ще ходи ли на републиканското тая година?

SN

04.08.05
20:18

Да даже Вилито го подготвя и истината е че е станал много релефен  :D Обаче не спира да се уригва! Залата на Вилито е точно срещу мебелна палата като влезеш в двора на изчислителния център не се качваш нагоре за да влезеш в изчислителния ами отбиваш леко в ляво и то се вижда ! А пък и музиката винаги се чува! Залата е голяма тренировката е 1 левче продават се всякакви суплементи и т.н залата е нова всичко е с червена кожа и т.н а от кой да му предам поздрави ? А мене в залата няма как да не ме познаете с къса кестенява коса един такъв мъничък дребничък с сиви маратонки и пъстри шортички  :D

04.08.05
20:30

‘’Вилито го подготвя” - той ли ще се явява или друг? А аз сьм Станислав, дето плава по корабите.

LA

04.08.05
20:53

Хахаха тоя разговор беше ЖеЛеЗеНН!

//рекох и аз да понаспамя,така и така ше я заключат//  :P

SN

04.08.05
22:13

опа обарках се значи вилито мисля че няма да ходи, но вилито подготвя един който ще ходи...ще му предам поздравите

JI

04.08.05
22:58

нямам утре трен  и ходя към 4 :)
обаче за човека който е ходел в гетото :
и аз преди там ходех човече , незнам но в гетото има едно момче не знам как се казва май стефан ..... висок много бял и с невероятно тяло напправо имам чувство че ще ги счупи ако се състезава , става въпрос ззначи висок е към 180 и нещо много релефен много масивен много бял ....... незнам дали се сещаш за кой ти говоря ... та исках да питам ако имаш представа дали се състезава защото просто е уникален

Предайте му много поздрави от Иван Шишманов.Велислав е велик спортист.

SN

05.08.05
09:52

ще му предам поздравите

06.08.05
10:14

Аз също тренирам при Вили :)

SN

06.08.05
14:10

и как така не съм те виждал към колко часа тренираш и в кои дни  :D

06.08.05
15:00

Незная,може би тренираме по различно време :)Иначе със сигурност щеше да ме забележиш:)Ходя вечер към 19часа.

SN

06.08.05
16:37

то тогава просто не можеш да се разминеш в фитнеса...

JI

07.08.05
14:35

тигра аз те забелязох имаш страшен корем много симетрични са плчките .
:)

07.08.05
18:46

Ей, и не се си се обадил,а ?:))Може ли такова нещо :)Следващият пък се обади да се запознаем и да си полафим :)От един тим сме,трябва да поддържаме имиджа на ниво;)

SN

07.08.05
19:20

аз ако не дойда утре или сряда нарочно да тренирам към 7 пък НА  :D

07.08.05
19:46

Утре няма да съм там,но в сряда съм на линия :)

JI

07.08.05
21:58

ами притесних се :) ти може ида си ме видяла попринцип тренирам с една червена тениска на еко и едни бели маратонки а последния път те засякох още на оградата аз бях с едно много слабо момче сега го зарибих да тренира :). бтв аз направих едно дискче на вилито смесица има метъл и техно много се яки песнички статик екс  найт уисш .....металика ...... фаитлес и много други а рамщаин такаче музиката готината е от мене :)

13.12.09
16:37

Вдигам темата за да видя дали има хора, активни в момента които тренират там :) По- здрави!

Я някой да каже последно къде се подвизават семейство Велеви не съм ги виждал от години :)

13.12.09
21:33

Все на това място- в сградата на изчислителния център във Варна. Правят се промени само по разположението на уредите, като последното не беше хич хубаво, ама все пак... През седмицата на бара е сестра му, събота и неделя е жена му. Велев рядко го засичам там- само като тренира от време на време. Спомням си преди време като започвах да тренирам сина му тъкмо се беше родил, а сега вече щъка напред назад из залата и дърпа въжетата на скрипците. Цената е 2лв. за тренировка, а картите са много на оферта. Тва е като цяло за Велеви :)

Честно казано не съм ходил в тази им зала, а и сина им не познавам, но да им е жив и здрав :).
Искренно се надявам и двамата да са се отказали от състезателния спорт за винаги :). Ако не ме лъже паметта и двамата имат републикански титли което за тукашните мащаби е наълно достатъчно.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 14.12.09 05:32.

А ако някой иска да види на Велеви стария фитнес нека да види снимката от дневника на Лимка на адрес:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35494/P1380/

:lol:

14.12.09
14:19

Аз живея там в Младост и много често ходя на тия лостове, както и да тичам на стадиона. Видях, че и Vic тренира там... хм, а не съм ги виждал. Тия дни може да им пиша и да се видим, че нещо се зарибявам и аз да вдигам като тях и малко съвети да ми дадат :) Иначе да- това е старото Гето, клуба дето бачкаше Вили- сега е само съборетина, даже и прозорците не са здрави вече.

14.12.09
14:20

аз ходя там ама ся съм малко контузен обаче от другата седмица пак съм там...

Мнението беше редактирано от Венци на 14.12.09 14:30.

14.12.09
14:31

Нови какво ще рече? Че са ги сменяли сега ли? Щото до преди месец и нещо си бяха тия от преди години, само Смит машината, Хамър машината, Хоризонталния и Вертикалния скрипец бяха подменени с нови... Даже на някой им бяха скъсани жилата почти. Ще отида утре да видя и без това в Явор залата е много суха от към хора, които тренират- скучно е малко.
По- здрави!

Мнението беше редактирано от Даката :) на 14.12.09 14:32.

15.12.09
12:32

вече всичко е чисто ново и има поне според мен достатъчно тежести...

15.12.09
18:08

Оооо лудница ще да е! Утре отивам да видя кво е станало :) Днес не остана време за тренировка за жалост...

Нормално е така да се развие залата. И двамата са хора от народа, започнаха да правят нещо с нищо. Не са вкарали 10-20 000 лева за зала, просто малко по малко я развиват и разработват през времето.

17.12.09
14:41

и какви са ти впечетленията ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1