Golden 6

13.10.20
14:27

От скоро чета форума и реших да се регистрирам и да си направя и аз дневник. От месеци покрай короната и от малко притеснение повече за близките ми не бях тренирал в зала и накрая си пригодих помещение в къщата, в което да си провеждам тренировките. Общо взето съм привърженик на бодибилдинг стила и методиките на Шварценегер. Понеже много време пасувах започнах отново с разработената от него програма за начинаещи или които не са тренирали дълго време, тъй наречената златна шестица. Вчера тренирах за втори  път по програмата.

Клек с щанга на гърба лоста високо 4 серии по 10 повторения със 105 кг.
Хоризонтален лег с щанга 3 серии по 10 повторения със 90 кг.
Набиране широко захващане 3 серии до отказване
Преса за раменете с лост пред врата 4 серии по 10 повторения с 55 кг.
Сгъване за бизепс с лост с малко по-широко захващане 3 серии по 10 повторения с 35 кг.
Коремни преси 3 серии по 50 повторения.

Смятам да тренирам така първите три месеца и после преминавам на антагонисти в суперсерии на някои упражнения с редуване на горна и долна част.
Приятен ден на всички.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.10.20
16:19

Тренирането сутринта

Румънска тяга 4 серии по 10 повторения по 90 кг.
Лежанка под горен наклон 3 серии по 10 повторения по 80 кг.
Гребане с взимане от пода и оставяне след всяко на пода 3 серии по 10 повторения по 80 кг. Мисля че се казва пендлей гребане.
Пресите на Арнолд за рамо 4 серии по 10 повторения по 20 кг. дъмбел в едната ръка.
Сгъване за бицепси с дъмбели седнал 3 серии по 10 повторения по 15 кг. дъмбел в едната ръка.
Висене на ръце и повдагане на краката 3 серии до отказ.

Не правя стриктно така както е написано защото в някои тренировки сменям упражненията. Например редувам клек със румънска тяга, раменна преса с преса на Арнолд, лежанка с наклонена, набирането с Пендлей и така нататък.

18.10.20
15:45

Днес тренирах за да затворя седмицата с три тренировки. Покачих малко килата но нали това е целта все пак.
Клек с щанга на гърба лоста високо 4 серии по 10 повторения със 106 кг.
Хоризонтален лег с щанга 3 серии по 10 повторения със 92.5 кг.
Набиране широко захващане 3 серии до отказване
Преса за раменете с лост пред врата 4 серии по 10 повторения с 56 кг.
Сгъване за бицепс с лост с малко по-широко захващане 3 серии по 10 повторения с 36 кг.
Коремни преси 3 серии по 50
повторения.
Бицепса го правя като повдигам лоста на нивото на очите.

Мнението беше редактирано от T-1000 на 18.10.20 15:46.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1