качване на тегло отново...

05.08.05
06:52

Здравейте,
нуждая се от покачване на килограми
Не тренирам фитнес защото не мисля че
има смисъл след като тежа 53кг пък съм 177см
Досега мислех да си купя Булк на Мусаши
но от прочетеното във форума се разколебах
така че ако можете да ми препоръчате други протеини
с по-добро качество ще съм ви много,ама много благодарен
Храненето ми е .. лабеж...,но от днес почвам да се храня правилно
Поставил съм си цел до ноември да стана поне 60кг,пък после до юли да стана 75..
големи цели си поставям пък ще видим какво ще стане
Спрях се на Булк защото наистина много искам да кача килограми и да стана ‘човек’ и няма да жаля средства за успеха , но пък ако има по-добър продукт на по-евтина цена защо да не ползвам него..нали!?
Аа.. и също да попитам протеините имат ли срок на годност :oops: защото ако си купя Булк ще трябва да го купя от 911.бг пък те какъв ще ми дадат е направо мистерия.Преди 1година си бях купил от аптеката протеин на биогейм и той беше със доста стара дата на производсто и ми излязоха пъпки по тялото..
Та така.. с две думи Булк или друг ?

RE

05.08.05
08:19

е как така няма  да тренираш как искаш да качваш,не е нужно да си си зел най добрия продукт за да успееш.Бачинащите вместо да питат
как да тренират питат какво да вземат.
Ако си начинаещ недей налита на добавките (може д си земеш мултивитаминен комплекс).
Иначе може да си земаш сичките други работи от храната
Земи си изчисли от кое какво ти трябва и избери режима който ще спазваш.Тях можеш да намериш на сайта.
Например вместо декстроза след тренировка за маса можеш да ядеш мед.
Но айде и аминокиселини можеш да си вземеш на Оптимум 2222 ти ги препоръчвам много са добри.

SN

05.08.05
09:58

[quote author=“tin”]Здравейте,
нуждая се от покачване на килограми
Досега мислех да си купя Булк на Мусаши
но от прочетеното във форума се разколебах
така че ако можете да ми препоръчате други протеини
с по-добро качество ще съм ви много,ама много благодарен
Храненето ми е .. лабеж...,но от днес почвам да се храня правилно
Поставил съм си цел до ноември да стана поне 60кг,пък после до юли да стана 75..
големи цели си поставям пък ще видим какво ще стане
Спрях се на Булк защото наистина много искам да кача килограми и да стана ‘човек’ и няма да жаля средства за успеха , но пък ако има по-добър продукт на по-евтина цена защо да не ползвам него..нали!?
Аа.. и също да попитам протеините имат ли срок на годност :oops: защото ако си купя Булк ще трябва да го купя от 911.бг пък те какъв ще ми дадат е направо мистерия.Преди 1година си бях купил от аптеката протеин на биогейм и той беше със доста стара дата на производсто и ми излязоха пъпки по тялото..
Та така.. с две думи Булк или друг ?

глупости глупости глупости Я ми обясни защо няма смисъл като си 50 килограма на ръст 177 да тренираш ? И същата работа която ще ти свърши тоя БУЛК можеш да си я свършиш с храната....много са ми интересни хора дето казват ми няма смисъл да тренирам смисъл да тренираш винаги има !

05.08.05
10:01

Добре..

SN

05.08.05
10:06

темата ти не е за тук но ще препоръчам. Вземи си който и да е суровачен протеин на SCITEC димек сайтек ако не си ги чувал  :D всичко им е хубаво но е ...бая скъпа марка а и също новия протеин изолат на НУТРИМ - WPI е много хубав  поне такива са отзивите

05.08.05
10:10

:D Вече реших да си купя като за първо време 5000 г Super Mass Gain пък ако не ми свърши работа ще мина на Мусаши хаха:))

05.08.05
10:41

пич ти ако не тренираш и бензин да пиеш пак няма да качиш. най много както си скаб да ти се появи и шкембе. яко блускане, така се качват килограми.

05.08.05
10:59

братле искам да кача тегло пък ако ще от сланини да е
искам да съм просто ДЕБЕЛ

RE

05.08.05
11:30

[quote author=“tin”]братле искам да кача тегло пък ако ще от сланини да е

е по голяма глупост не бях чувал.Щом е така плюскай сичко квото намериш в промишлени количества.Ама твоя си работа.

05.08.05
11:34

[quote author=“tin”]братле искам да кача тегло пък ако ще от сланини да е

Страхотно! Не си попаднал обаче на точният форум си мисля, тук не искаме да дебелеем, а да заякваме и сваляме излишните мазнини.

Иначе за дебелеене, тоест трупане на много мазнини - яж много понички, банички, сладко, пий по 2 литра кола и газирани напитки дневно, яж шоколад, торти пасти, чипсове, сладоледа сега лятото влиза много добре. Нагъвай яко рафинирани продукти, от всичко по - много. Може да добавиш и много мазни и пържени храни, яж в Кентъки, там имат много от тях ;)
Не се движи изобщо, виси по - цял ден пред телевизора или компютъра, и продължавай да ядеш. Ако ядеш достатъчно от всичко, няма начин да не качиш!
След няколко месеца ще приличаш на прасенце и може да си докараш здравословни проблеми.
Надявам се да не приемеш написаното по - горе сериозно, НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!!

А сега СЕРИОЗНО - наистина ли това искаш? От къде ви хрумват такива идеи? Искал да бъде дебел! А после, като се видиш на какво си заприличал, ще ни молиш да ти помогнем да свалиш излишните мазнини! Като човек, който през по - голямата си част от живота е имал проблеми с излишните мазнини (то и сега имам, ама поне знам как се свялат ;)), ще ти кажа, че си на грешен път! Мазнините не са направили никого по - красив!
Прави разлика между активно тегло и МАЗНИНИ. Мазните се отлагат най - вече по корема и бедрата, така че пак ще си останеш като вафла в гърдите и ръцете, но ще имаш и прилично шкембенце. Определено няма да ти хареса! Сигурен съм, че не си даваш сметка изобщо какво значи да качваш мазнини и какво точно искаш да постигнеш!

Я вместо да мислиш за глупости си вдигни задника към залата, наблегни на КАЧЕСТВЕНОТО хранене, изключващо всичко, изброено от мен по - горе, прочети форума и сайта, за да разбереш как да се храниш правилно и как да тренираш, и догодина ще изглеждаш и ще се чувствам много по - добре! И няма да си ДЕБЕЛ, а ще си здрав и силен.

05.08.05
11:44

хаха поста на Петко К направо ме разби с първата си част  :lol:
Най-добре слушай какво ти казват тук.. хората се чудят как да се отърват от мазнините а ти искаш да качваш мазнини.. това е тотална глупост и както виждаш всички сме на мнението че не би се харесал

05.08.05
11:48

Петко К аз точно това правих в продалжение на няколко години плиосках сичко което изреди отгоре торти коли по 2 и повече литра на ден сладолетчета лятото понички и кви ли не боклуци и аз сам дъска като него но с коремче и паласки което е много противно че сега се мача да ги сваля като гледам да спазвам НВД и се ще си зема Липозан(Фат Бърнар на нутрим) и Л-карнитина им разбрах че са добри  и ще напрвя цикал за около месец  пък и имам от тоз колан дето задушава кожата и я кара яко да се изпотява  и правя тренировки в нас на лежанка и дъмпели имам и велоъргометър и като си зема липозана(фат бърнара) и Л-карнитина ще започна и да бягам сутрин на гладно кардио между дните когато не тренирам  и в дните на трен ще правя кардио на велоъргометар за около 10-15мин  на велото  според теб дали ще постигна добри резултати с това което сам намислил да правя за да си изчистя противните мазнини по корема и премахна гадните паласки и да добавя зимам протеин Про Голд 90 на нутрим пия го в ден на трен щото колкото нямам мускили да не ми спаднат още  иначе инфо за мен Висок сам 183-4см тежа около 57кг. и по принцип сам слаб като дъска но сам натрупал тез гадни мазнини и имам паласки .

05.08.05
11:51

Прави сте
но дали не може да почна като за начало да тренирам вкъщи докато стана поне 60кг
щот то това да ида на фитнес с тея 53 килограма си е смях ..хората като ме видял и ще паднат от смях мисля  :(

05.08.05
11:55

[quote author=“tin”]Прави сте
но дали не може да почна като за начало да тренирам вкъщи докато стана поне 60кг
щот то това да ида на фитнес с тея 53 килограма си е смях ..хората като ме видял и ще паднат от смях мисля  :(

моя съвет е изобщо да не ти пука от т’ва.. другите като са влезли за първи път в залата да не мислиш че са били някакви гурута.. Иначе ако те притеснява толкова бих ти препоръчал да си вземеш поне един дъмбел ако имаш възможност. А и не мисля че някой ще ти се смее

05.08.05
11:56

Един савет от мен не им обращаи внимание и мен ме е срам да отида на фитнес какавто сам но от септември(15-20там някаде) почвам тегли им един среден праст на тея дет ти се смеят и ти се базикат какав си аз не сам китка но те първа имам намерение като изчистя значително количестова мазнини да почвам с фитнеса  рядкос са хората които по природа са яки и отиват в фитнеса и почват мачкат аз не сам от тях предполагам и ти не си в началото малко щи е трудно както и на мен но ще се пробвам да се преборя с проблема !!!

RE

05.08.05
12:11

И аз си спомням като почнах бях едно прасенце:)Сичко си похапвах ама разбрах че не е това правилния начин на живот.Сега това което съм постигнал е с мн пот и мъка и даже не ми се мисли да ям каквото ми падне сладко коли и т.н.Изобщо да не ви пука какви сте!!!Всички в залтата са там с една цел ХУБАВО И СТЕГНАТО ТЯЛО!!!!!(с изключение на някои които тренират да се правят на мечки).Независимо какви сте слаби дебели отивате в името на тая цел и тфа е:)Поздрав и успех

05.08.05
12:21

Благодаря за всички окуражителни думи , но все пак мисля да си купя дъмбели от бест.бг и да тренирам първоначално вкъщи :(

05.08.05
12:38

offtopic:
http://best.bg/stock.asp?cat_id=914&id=6585 - Аз нещо ми хареса тоя лост, някой да има идея как точно се монтира че аз не мога да разбера :) ?

И бтв мисля че в метро са по-евтини спортните стоки

EDIT:

EAD - Известно ми е ! Мога да чета..

05.08.05
13:12

[quote author=“wtf”]offtopic:
http://best.bg/stock.asp?cat_id=914&id=6585 - Аз нещо ми хареса тоя лост, някой да има идея как точно се монтира че аз не мога да разбера :) ?

И бтв мисля че в метро са по-евтини спортните стоки

Пич тоя лост е за врата ама както и да е
Та по темата
От май месец се опитвах да кача нещо но се седях на 56
отидох за 6 дена в Чехия и веднага качах 3 кила
И там се хранех през 4 часа ,така че пич
Нагъвай по честичко разнообразна храна и ще почваш да качваш
Успех !

05.08.05
15:49

[quote author=“EAD”]Нагъвай по честичко разнообразна храна и ще почваш да качваш
Успех !

но гледаи храната предимно да е месо,мляко,зеленчуци,яйца и т.н. но внимавай със сладкото.
а иначе до твоето желание да станеш дебел просто нз какво да ти кажа :evil:(освен можеби)Внимавай какво си пожелаваш и мисли какво говориш :!:

SN

06.08.05
14:13

[quote author=“tin”]Прави сте

това е най голяма глупост аз съм 47 кила и си ходя на фитнес и никой не се смее даже понякога се учудват как съм 47 кила и вдигам колкото някои които са 60 кила..

07.08.05
13:26

Какво ще кажете за програмата на мусаши за покачване на 4-6 кг чиста мускулна маса?

JI

07.08.05
23:25

ти или си уникален или нечетеш мусаши не ги гледай прегледай сайта на бб тийм и ще ти стане сичко ясно кат незнам кво .........
второ ако някой ти се присмей във фитнеса това говори че е идиот или поне прилича на такъв с поведението си , напротив трябва по напредналите да те окуражават вместо да те закопават , никой не трябва да забравя откъде е тръгнал , не вярвам и арнолд да се е родил с 30 ръка релефна ;)

10.08.05
16:31

Това момче не е стъпвало във фитнес и вече знае че ще му се смеят.
Как разбра това.
По залите съм ходил от 8ми клас и съм бил 50тина кила като почнах
досега проблеми не съм имал макар че в Стара Загора съм ходил в една
от най деградиралите зали дето всички там ги имаха за рецидивисти и
побойници. - 3 години там от 52 станах до 78 кила и
НЕ СЪМ ИМАЛ ПРОБЛЕМИ.
Има някои които ходят на зала за да се лигавят и да пречат на другите да тренират но те се появяват от дъжд на вятър иначе няма сериозни типове които да не ти помогнат там и да ти покажат нещо
това е...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1