02.11.20
19:34
Здравейте.
Имам нужда да закупя около 230кг дискове на ф50 (10 20ки).
Най-евтиният варият е дискове на АБ-Фит от Спорт депо.
След това има дискове на Инспортлай, цената вече тръгва сериозно нагоре.
Уви в Олх много слабо предлагане.
Ще съм благодарен за всякакви съвети и идеи, особено ако имате лични впечатления от съответния диск.
Поздрави.
Александър
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим25ци втора ръка мога и аз да ти продам. Ако искаш нови - zebra. bg - български и рядко качествени за цената си.
03.11.20
10:19
Благодаря за отговора.
Аз имах предвид нормални дискове (най-добре с гумено покритие и задължително с кръгла форма) а не бъмпери. Виждал съм дисковете на Зебра в зала, наистина са много добри но повече от 180кг не можех да събера на лоста. Заради тягата минах от ф30 на ф50 и сега трябва да се преоборудвам :).
В Асеновград има склад за фитнес уреди втора употреба. Тежестите са на “GYM80” и са метални, с гумено покритие. Не знам дали имат по-големи от 10-ка, но може да попиташ. Десятката е с диаметър 30см и дебелина 3.5см. Гледам, че последно са обявили 3лв. за килограм.
https://www.facebook.com/atakan.fitnes
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече