Преяждане вечер

04.11.20
21:58

Здравейте, не знам дали съм в правилната тема, но ето моят проблем... Поради стрес, приъеснения и т. н., през последните 6 месеца, се хранех минимално и нездравословно и стигнах до 44кг. Сега се опитвам да кача, като тренирам активно през последния 1 месец, за да качвам мускулна маса. Качила съм 2 кг. (+2см.ханш,+1см талия),но проблема е следния. Деня започва добре, закусвам към 9 и следващото хранене (обяд)  ми е между 12 и 14ч. Хапвам след това нещо междинно (банан, белвита, солети) и към 6 става страшно.. всичко ми се яде, особено сладко и преяждам всяка вечер, стомаха започна да ме боли от няколко дни също. Предвид че до преди месец съм приемала критично малко храна и слаба активност,вероятно тялото ми се чуди какво по-дяволите се случва, та как да влезна в ритъм и да овладея преяждането вечер?

04.01.21
09:31

Помисли върху калориите, които приемаш. Ако храната е съобразена с целите - воля!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1