10.11.20
21:56
Имам много силни болки в коленете. Първо започна само в дясното, но сега са и в двете. Начинаеща съм. Преди да започна да тренирам нямах никакви проблеми с коленете. Не мога да правя никакви клякания.
Дали правя неправилно упражненията или е нещо друго?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Как точно тренираш, какви упражнения правиш за крака и кой ти е казал, показал да правиш съответните.
11.11.20
02:16
Тренирам в домашни условия. Целта ми е отслабаване с 10 кг. Гледам клиповете на Chloe Ting, има и различни програми. Едното което правих за крака е това..
https://youtu.be/PrRResjXk6Q
Ясно.
Може да не правиш нещо правилно, като например при клякането коляното осезаемо да ти подминава вертикалната линия на пръстите. Или пък да усукваш коляното, което е много вероятно при тия врътки от клипа, в това число пищяла да не ти е успореден със стъпалото при клякането.
Снимай клип ако можеш, та да видят хората тук как точно изпълняваш тези неща.
Мнението беше редактирано от DydoFit@ на 11.11.20 08:10.
30.01.22
14:35
Миналото лято имах възпаление на менискуса. Ходих на ЯМР и дори при хирург. Оказа се, че когато няма скъсване, може да се излекува травмата с противовъзпалителни лекарста, течен колаген, почивка и балнеолечение. За балнеолечението бях скептичен, но реших да пробвам, за да не лягам под ножа - все пак не губя кой знае колко. Наех си една къща за гости във Вършец и всеки ден ходех на процедури болницата за реабилитация, наред с хапчетата и колагена (не ми се оставаше в болницата с оглед тия ковид глупости и предпочетох само за процедурите да ходя). Правиха ми разни процедури с ток, магнити и минерална вода. Понеже си работя от вкъщи, 20 дни посещавах процедурите и дали от това, дали от друго - седмица след като се прибрах, вече не усещах никаква болка. Препоръчвам на всеки, който може да се размине с ножа - да го направи. Определено не съжалявам, че опитах - надявам се моя опит да помогне на някого в крайна сметка.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече