11.11.20
15:49
Здравейте, може ли някой да ми препоръча заместител на пилешкото месо освен рибата и останалите видове меса, защото режима, който ползвам се състои от доста пилешко и ми омръзна. Мога да го ям два три пъти в седмицата, но през останалото време ми се иска да е нещо друго, което да съдържа близки до протеините на пилешкото храни. И също така може ли суроватъчния протеин да го замести или по - скоро е като добавка към самия режим?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.11.20
16:22
Няма значение какво месо ще включваш в режима.
Коригираш (ако е необходимо) количествата и това е...
Съгласна съм, но тук става дума за заместване на месото с нещо друго, което не е месо. И също така дали пиенето на протеин може да го замести :)
25.02.21
16:45
Прием на протеин на прах може да попълни нуждите ти от протеин, ако изключиш месото но не замества храненето, протеина на прах е хранителна ДОБАВКА към храната.
Иначе яйца(палачинки, омлет - рецепти бол сладки, солени) , извара,
Когато ядеш месо, но не искаш да е пилешко свински, телешки бял/черен дроб, сърце, месо)
Мнението беше редактирано от Мирослав Атанасов на 25.02.21 16:47.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече