30.12.20
10:37
Здравейте Колеги,
Имате ли впечатления и/или информация за продуктите на Fit Spo. Големи реклами им правят, но не знам дали да им се доверя.
Какво имам предвид - свикнал съм да използвам доказани марки като Now, Weider, Dymatize, но понякога нямам физическа възможност, защото нямам достъп до запасите си, така да се каже - или съм навън, напът и.т.н, а протеинови барове и шейкове на Fit Spo продават почти във всяко хранително магазинче/кафе, затова се чудя мога ли да приемам инцидентно от тази марка продукти.
Благодаря предварително.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.01.21
13:06
Доста писано има за въпросната фирма.
Мисля,че е една от малкото,които произвеждат неща на много високо ниво и топ качество.
13.01.21
14:04
Благодаря за отоговра.
Прочел съм всичко, каквото открих в нета за марката, но така и не успях да намеря почти нищо в този форум. Ще се радвам да споделиш линкове, може би аз не правя нещо, както трябва.
13.01.21
20:00
казано от Петър Петров на 13.01.21, 14:04:
Благодаря за отоговра.
Прочел съм всичко, каквото открих в нета за марката, но така и не успях да намеря почти нищо в този форум. Ще се радвам да споделиш линкове, може би аз не правя нещо, както трябва.
Има група за културизъм в фейса. Там доста хора споделиха каква е фирмата.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече