ПРОБЛЕМ : ОТНОВО С ГЪРДИТЕ

SN

08.08.05
14:23

значи проблема ми се появи някаде март месец едната гърда тоест лявата беше по голяма от дясната мислех че ще се оправи но нищо подобно! Лявата расте а дясната си стои абсолютно от никаде оформена нито канала нито долната част единствено когато я стегна се надува в горната си част. Какво ще ме посъветвате?

PR

08.08.05
19:58

Много интересно - да не е едностранна гинекомастия ?
Как точно расте - мускул ,жлеза или мазно ?
Зърната остри ли са - като цилиндър ?
Най-добре е да дадеш снимка - може и асиметрия да е ,а може и гино !
така на сляпо не може да се каже нищо !

SN

08.08.05
20:38

гинекомастия не вярвам да е просто мускула на лявата расте а на дясната не. И забравих да кажа че съм начинаещ ...тоест с 5-6 месеца стаж

PR

08.08.05
21:40

Такова нещо не бях срещал - досега
Заложи на чистото изпълнение - ползвай щанги, а не дъмбели -
там техниката е по-трудна за начинаещ ,ако не се оправят след 1-2 месеца - започни да третираш с по-тежко слабата страна с дъмбел или въжета - само нея за 2-3 седмици - после започваш пак 2-те ,но
отделно с дъмбели или въжета...
силната със същиге кила - дето ти е макса на слабата за 7-8 повторения - дори и да можеш повече с силната - не ги прави.

смятам че така ще се изравнят - като се пооправят - почни да тренираш нормално гърдите - чисто със правилна техника !

08.08.05
23:55

Погледни си изпълнението , виж лежанката хоризонтаална ли е аз имах побен поблем с лошо стояща лежанка

14.08.05
16:25

Аз също имам такъв проблем...Лявата ми е малко по развита от дясната...при мен е в резултат на гадна контузия на лявото рамо като в последствие ставата ми позволява по- голяма амплитуда на движение, а от там и по-голямо натоварване...също така не съм сигурен и в хоризонталното положение на лежанката...може да е леко крива...Иначе пробвай преси като единия дъмбел е малко по-тежък от другия...

Да ви питам аз съм десняк, но имам повече сила в лявата ръка, при вас как е...да не взема да се окажа някакъв уникален случай...;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1