Нов дневник-цел изчистване

14.02.21
21:03

Здравейте!Това е третият ми опит за дневник след като предните два ги провалих.Та кратичко за мен.Последно тренирах сериозно преди 3 години.От тогава насам се занемарих тотално.Реших,че не искам повече да живея така и да постигна най-накрая едно здраво,релефно и възможно най-голямо тяло.
Малко данни:
Години-20
Тегло-88.7
ППМ-ако калкулаторите не лъжат е 24%
Ръст-1.80/81
Талия-96
Ханш-106
Врат-39

За в момента нямам изграден хранителен режим,но това ще се промени.Единствено ме притеснява свободното време понеже в момента работя от 9 до 18 и не остава много такова.

Единственото за което ще попитам(за сега),според вас каква методика ще е най-добре да използвам?От към тренировки.

Темата беше редактирана от Nekav si Tam на 14.02.21 21:15.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

14.02.21
21:37

казано от Nekav si Tam на 14.02.21, 21:03:

Здравейте!Това е третият ми опит за дневник след като предните два ги провалих.Та кратичко за мен.Последно тренирах сериозно преди 3 години.От тогава насам се занемарих тотално.Реших,че не искам повече да живея така и да постигна най-накрая едно здраво,релефно и възможно най-голямо тяло.
Малко данни:
Години-20
Тегло-88.7
ППМ-ако калкулаторите не лъжат е 24%
Ръст-1.80/81
Талия-96
Ханш-106
Врат-39

За в момента нямам изграден хранителен режим,но това ще се промени.Единствено ме притеснява свободното време понеже в момента работя от 9 до 18 и не остава много такова.

Единственото за което ще попитам(за сега),според вас каква методика ще е най-добре да използвам?От към тренировки.

Забележка!
В момента си поръчах от myprotein понеже техните са качествени а й днес са на 45% намаление(това не е реклама).Имам проблем да разбера какъв ми е дневния калориен прием за да мога да го намаля с около 300 калории за начало и после лека полека да го намалям за да свалям основно ПМ.Предполагам,че половин кг. на седмица ще е перфектен.

Макросите не са ми сложни.Протейна беше около 2/2.2 гр. на килограм.Мазнините предполагам,че ще е добре да са около 40/50 гр.
Останалото въглехидрати.

Мнението беше редактирано от Nekav si Tam на 14.02.21 21:52.

15.02.21
19:30

Накратко за днес:

Спах само 3 часа преди да стана за работа.Днес изядох 5 принцеси(бял хляб,предполагам,че са около50 гр. филията) със шунка,кашкавал и малко сирене(нямаше как да знам грамажа на тези неща понеже не ги правих аз)+айрян 500мл.В момента се чувствам като тотално ла*но.Тренировката ще бъде само за ръце(имам 3 чифта дъмбели съответно по 4 по 9 и по 12 кг.)упражнения с тях бол.В домашни условия(ЗА СЕГА).

Упражненията са следните:
1.Бицепсово сгъване от седеж 4 серии(първата е подгряваща с 4-ките)-12/12/10/8 повторения принципа на дроп сериите
2.Раменна преса с дъмбели на същия принцип като първото(само последната дроп-серия не е зо 8 а е до 10×)
3.Трицепсово разгъване с две ръце тук изпълнявам всичко до края или 4 серии-12/12/12/12 повторения
4.Чукчета/бицепсово сгъване прав 4 серии-12/12/10/10 или 8 повторения зависи
5.Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред 4 серии-12/10/8/8 повторения
6.Трицепсово разгъване с една ръка 4 серии-12/10/10/8 повторения

ЗАБЕЛЕЖКА:Трябва да си купя теглилка или малко кантарче като тези на Tefal за да започна да измервач храната си!!!
ЗАБЕЛЕЖКА 2:Трябва непременно да обърна режима си на сън!!!
Забележка 3:Трябва да заменя упражнение 3 или 6 със кофички възможно най-скоро!!!

Мнението беше редактирано от Nekav si Tam на 15.02.21 19:32.

15.02.21
21:08

К’ъв си ти бе?
Шегувам се, избора ти на прякор е виновен :) Очевидно, като “прегледах” опитите ти за дневници, проблема е в постоянството ти. Хайде вземи и се стегни, по-спокойно и редовно, гарантирай си постоянство и постепенно ще надграждаш. Времето със спорт зад гърба ти работи, просто вземи му намери най-после постоянно място в ежедневието си
Успех :)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1