L-Carnitine+Lipozan(Fat Burners)

10.08.05
19:16

Така хора зех си следните продукти на фирмата нутрим  и искам да ви питам ако може да ми обясните как да ги приемам

Това- http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=103&gid=66

Това- http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=101&gid=66

Това- http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=169&gid=66

Ето и моите данни  16год. 60кг. 183-4см сега ще кажете защо ще ги пия като сам такав  ами защото имам  доста мазнини по корема и ханш(паласки :( ) и да добавя аз си тренирам в нас имам си лежанка и дъмпели и пия едно протеинче на Нутрим Про Голд 90 за да не ми падне и малкото мускулна маса която имам.Та моите цели са да се оттарва от мазнините  колкото се може по скоро затова си купих тез суплименти  или поне да намалеят в значително количество  имам един колан които задушава кожата и него използвам по време на трен и спазвам НВД(донякаде) .И в края на септември да тръгна на фитнес ида качвам мускулна маса на чисто а не да имам доста мазнини по мене си както е сега!

Благодаря ви предварително!!!

11.08.05
15:17

Аре ве хора моля ви се даите и вие някои савет !!!

11.08.05
15:40

Може да съм те разбрал погрешно.Ако се съди по първия ти пост ти тренираш на лежанка и с дъмбели.Каквито и количества да изпиеш от тези добавки ако не правиш кардио (бягане, велоергометър , кростренажор) няма да отслабнеш.От тренировка с тежести не се отслабва.По-добре тръгни сега на фитнес.Примерно върти на вело 30-40 мин. 3 пъти в седмицата.аз пиех карнитина така: 2 капсули 1 час преди тренировка , 1 след тренировката и 1 преди лягане вечерта.Липозан не съм ползвал и не мога да ти дам съвет за него.За витамакс... аз  пиех по една капсула на ден.мисля че е достатъчно.

11.08.05
21:09

Изглежда аз сам пуснал грешен пост но имам намерение да правя сериозно кардио(бягане) като комбинирам с добваките да сваля излишните мазнини !

12.08.05
16:50

Желая ти бързи и удовлетворителни резултати.

12.08.05
20:39

Благодаря ти  :?  :!:  Дано са такива !

18.08.05
02:15

1) на опаковките не пише ли как , кога и по-колко да ги консумираш ?

2) взимаш си Липозан който съдържа л-карнетин , но си взимаш и отделно карнетин ?! защо ?!

3) тея колани които ти запаряват кожата нищо не правят , само сваляш малко вода и после я качваш..

толкова от мен..

DO

18.08.05
11:09

според мен добре си се насочил ... продъктите на нутрим не са лоши особено за бг пазат ... лично от карнитина на нутрим аз съм доволен ... другите не съм ги пил ... успех ...

18.08.05
17:28

Благодяря за пожеланието Дон Антон
Зашев първо правя лек цикал(ако мога така да се изразя с Л-карнитин)от около 10дни после 5дни ги застъпвам заедно и после си допивам Липозан-а тва е целта !И пиивам по едно витаминче(ВИТАМАКС на нутрим)

20.08.05
18:17

малко офтопик/
Приемам Л-КАРНИТИН на НУТРИМ от около 15 дена(сега си купих втора опаковка).Пия по 2 гр. на ден.До колко грама на ден  е безопасно да завиша дневната дозировка и има ли смисъл ?

DO

20.08.05
19:36

ми ти явно пиеш по 4 хапа ... нормално е 4 хапа на ден ...
вчера четох че до 3гр. на ден л-карнитина ‘стимулира изгарянето на мазнитните’
преди като съм пил пиех и аз на нутрим по 4 хапа на ден последния пут пих по 2 само преди тренировка и имаше пак ефект, 1 от инструкторите в залата ми каза че тогава има най-много ефект и най-добре по 2 преди тренировка

20.08.05
21:25

Идеята е, че ще тичам още 8-9 дена (с което евентуално ще приключа за това лято)и ако не вреди да взимам по 3 или 4 грама на ден да не прахосвам л-карнитина ;)
А иначе като цяло ефекта от карнитина  поне при мен е на лице.

21.08.05
10:10

Емзо и аз ще приклиочвам скоро но сигурно ще е към 15-20семт. че тва даскола мамка му почва( не че съм от учешти момчета някои сутрин задлжително ще пропускам за да правя кардио :wink: )

21.08.05
11:37

@Kang - тъй като гледам от доста време подпитваш и тренираш постигна ли някакъв ефект?Лично на мен ЛИПОЗАНа не ми действа изобщо.

DO

21.08.05
12:23

еми нз аз както казах четох че по 3гр. е добре за повече нз някои др. запознат да каже

21.08.05
17:42

Ами да ти кажа тоз пост е преди да ми ги донесат от пощата аз очаквах да ми ги донесат по рано те закасняха та все още не съм почнал да пия Липозана сега съм на Л-карнитин  после като ги застъпя ще видя но имам чустото че Л-карнитина малко или много помага все пак и аз не съм напълно коректен но от новата седмица ще гледам сичко да го спазя коректно да си има МАХ ефект !

До:Емзо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1