10.03.21
22:55
Хич не му е креативно на Димо, не само тази сутрин, къща прави, дебелее и не ще да продължи традицията, затова, цитирам неговото интро от миналата година с малка доработка
ЧНГ, АSL, ВНЛ, Св.Валентин, Баба Марта, 8М, етц, нова година е, че и няколко месеца, пак равносметки, пак планове за по-добро аз.
Навън е бяло, но по изключение и е 0 градуса, пак по изключение, но всъщност моренцето и знойните плажове са зад ъгъла, стига да ни пуснат до тях. Който като Димо е натрупал на неправилните места излишни килограми от последното море и иска да си намери съмишленици, подкрепа и компания, да се отърве от мазнинките, за да е секси на плажа тази година, е добре дошъл да се присъедини. Жени, мъже, атакчопъри (а са де - какво е това?), който иска да отслабва, който иска да бълква и да се нацепва - важното е да искаме бийчбодито с което ще се харесваме на плажа. Имаме време до началото на сезона, хем е много, хем като миг ще излетят, така че най-добре да се захващаме о’време.
Всеки е свободен да качи снимки на начална форма и да поства ъпдейти на седмица или две или колкото сметне за уместно. Състезателен елемент няма да има, но на всички които са редовни в предизвикателството Димо обещава пуул парти и студени напитки за негова сметка (да се изфукаме с бийчбодитата ? )
Ще помоля тук само регистрации - начални снимки, мерки, теглилки и планове и после периодичните отчети, а приказките ще са в другата коментарна тема.
Успех на всички и “мечка срам, мен не срам”
Съгласувано с Димо
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от old_man на 06.02.21, 01:05:
Еми не може повече да се живее с талия 105?
Реших да стартирам моето „Бийчбоди лято 2021“ ?
Основни цели:
Сега : към 06.08 да съм:
Тегло-79,5 85
Талия-105 85
Рамене-122 127
Ръка-35 40
Бедро-57 61
Нищо от 06.02 досега не се е променило като мерки и визия.Няма да правя нови снимки,почти същия съм си както от последните в дневника?
Включвам се,пък дано бъда по-сериозен в изпълнението на целите,а и най-вече дано съм здрав :)
Успех на всички!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече