Тестостерон и цигари ?

17.03.21
18:21

Здравейте, въпроса ми е следния, влияе ли тютюнопушенете негативно на нивата на тестостерон в организма ?Във интернет намирам противоречива информация и реших,че тук ще намеря точния отговор..

17.03.21
21:28

Ако спреш цигарите за известно време, може и сам да си отговориш на  въпроса.

17.03.21
21:29

Акосинаседемдесе.

17.03.21
21:51

казано от Georgi Kostadinov на 17.03.21, 18:21:

Здравейте, въпроса ми е следния, влияе ли тютюнопушенете негативно на нивата на тестостерон в организма ?Във интернет намирам противоречива информация и реших,че тук ще намеря точния отговор..

Цигарите не пречат ... помисли за други неща които взимаш и може да ти пречат на тази работа :) ... а и на другата.

17.03.21
22:48

Тц, цигара след секс...
Не е заради цигарите

17.03.21
22:58

Може и да има проблем, не е уточнено, но човека поне не споменава за такъв, та да го карате да пробва да не пуши, да спира нещо друго което бил взимал и т.н. Просто пита, оказват ли цигарите негативно влияние на тестостерона.

Мнението беше редактирано от D_M на 17.03.21 22:59.

18.03.21
01:12

Не. От цигарите само се мре и влошават артериалното кръвоснабдяване, вкл. и на пениса. Ти какво точно питаш?

18.03.21
15:04

Мерси за отговорите.Проблем нямам,но просто ме интересуваше дали имат взаимовръзка двете неща..

18.03.21
19:58

Ако те интересува само това, по-вероятно е някакво малко увеличение на нивата, защото никотинът и котининът имат свойства подобни на ароматазен инхибитор.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1