Здравейте!Моля за малко помощ и съвети!

11.08.05
11:48

Отдавна не съм писала след темата, която бях пуснала за влиянието на хормоните над теглото! И така седми месец след приемане на противозачатъчните хапчета които трябваше да пия уж за да лекувам здравословни проблеми, качих 10кг за 7 месеца! :( Леле пълен ужас, не пожелавам на никои да не може да контролира собственото си тяло и килограми! Смених седем лекаря със 7 различни мнения ,какво ли не ми изкараха, но това е друг проблем и тема за други разговори на други места и така по същество!Значи сега спрях ужасните хапчета които ме обезобразиха  и смятам сериозно да се заема с тренировки и разбира се един добър хранителен режим!
Та искам да ви попитам относно тренировките!  Да  ви кажа какво правя,взех си карта за фитнес и смятам да ходя всеки ден! Сутрин ставам в 9 пия Л-карнитин и отивам във фитнеса там започвам с кардио тренировки, първо бягам 20 мин. на пътека, след това15 минути велоаргометър 10-тина минути степър и започвам някакви силови тренировки, не че знам точно какви да правя , но обикалям там уредите и правя по някоя друга сериика, защото на мен ми е пределно ясно ,че първо трябва да изчистя мазнини за да започна да правя нещо смислено! За хранителния режим ,знам че не позтътвам добре понеже доста се ограничавам от храната като количество, но нали знаете човек бърза да постигне нещо ,още повече че немога да се гледам така!ТА смятам и след 17.00 часа да не се храня чувала съм от хора които се занимават със спорт а и съм чела , и изпитвала върху себе си че така се постигат добри резултати, може да е малко строго , ама сега нещо съм се надъхала да постигна нещо и отново да си върна предишната форма , за около 2 месеца! СПоред вас това дали е възможно и правилно ли съм се насочила откъм тренировки!
Ох, благодаря ви предварително за оказаната помощ и съдействие!ВЕче ми е писнало някои като ме види да ми каже ,защо така си напълняла иди обясняваи на всеки ,че не е от максимата - гъз ,глава затрива! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1