29.03.21
22:27
Привет, съфорумци!
Съвсем нова съм тук, така че съжалявам ако темата не е в правилния раздел, просто имам най-различни въпроси.
Ще започна с малко кратка информация за мен и целите ми - Висока съм 170см, 57кг, знам, че това е напълно в нормата, но има някои зони, които имат нужда от работа. Малко в зоната на корема и ханша (типично най-проблемните зони 😀), но в същото време ми се иска да кача малко в зоната на раменете. Преди време ходех на фитнес, но получих травма на коляното (изтриване на хрущяла) и оттогава не съм тренирала, с изключение на един период, в който бях започнала да тичам в парка.
Идеята ми е, че съм доста объркана относно режима на хранене (храня се сравнително здравословно, избягвам по възможност въглехидрати, но не броя калории), както и вида тренировки, които биха били подходящи в моя случай. Откакто започна цялата истерия покрай пандемията се старая редовно да се движа (правя си обиколки из града от по 6-7км), но вкъщи не съм сигурна на какви тренировки да наблягам. Отделно не съм сигурна дали трябва да намалявам калориите (мисля, че не ми се събират и 1000 понякога) и дали трябва да вкарам повече протеини например.
Спирам дотук, защото май стана доста дълъг и хаотичен пост 😀 Ако сте стигнали дотук благодаря за отделеното време!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат