Хранене + тренировки

29.03.21
22:27

Привет, съфорумци!
Съвсем нова съм тук, така че съжалявам ако темата не е в правилния раздел, просто имам най-различни въпроси.
Ще започна с малко кратка информация за мен и целите ми - Висока съм 170см, 57кг, знам, че това е напълно в нормата, но има някои зони, които имат нужда от работа. Малко в зоната на корема и ханша (типично най-проблемните зони ?), но в същото време ми се иска да кача малко в зоната на раменете. Преди време ходех на фитнес, но получих травма на коляното (изтриване на хрущяла) и оттогава не съм тренирала, с изключение на един период, в който бях започнала да тичам в парка.
Идеята ми е, че съм доста объркана относно режима на хранене (храня се сравнително здравословно, избягвам по възможност въглехидрати, но не броя калории), както и вида тренировки, които биха били подходящи в моя случай. Откакто започна цялата истерия покрай пандемията се старая редовно да се движа (правя си обиколки из града от по 6-7км), но вкъщи не съм сигурна на какви тренировки да наблягам. Отделно не съм сигурна дали трябва да намалявам калориите (мисля, че не ми се събират и 1000 понякога) и дали трябва да вкарам повече протеини например.
Спирам дотук, защото май стана доста дълъг и хаотичен пост ? Ако сте стигнали дотук благодаря за отделеното време!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1