Проблем с дишането.

PS

11.08.05
13:34

По време на тренировка едвам дишам.Не ми стига въздуха и по някое време ми причернява.Това става като имам кардио.Известно време пих Кленбутерол и ми помагаше, но вече не действа.Какво да правя,някой друг имал ли е този проблем?Кленбутерола го вземах по 1 хапче 1 час преди тренировка.

11.08.05
15:53

Това си е чисто безумие.Клена се пие по съвършенно различен начин.Ще имаш доста проблеми ако не го спреш

PS

11.08.05
15:55

А как трябва да го пия.Четох някъде тук че 2 дена се пие, 2 почива и т.н. Ама това за мен означава дните като не го пия да не мога да тренирам заради недостига на въздух.

12.08.05
10:20

12.08.05
15:39

аз по време на тренировка немога да си напълня докрай дробовете поне така го усещам :) ма след няколко опита и готово голям кеф :) :) :) и си почвам серията

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1