09.04.21
20:34
Здравейте. Имам един голям въпрос към вас. Тренирам вече от 6 месеца и се опитвам да направя плочки. Навсякъде пише, че под 13% подкожни мазнини започва да се виждат, но при мен - не. Направих много изчисления в калкулаторите, пробвах формули и навсякъде излизам с 12%, но няма плочки. Започнах да ям повече месо, извара, зеленчуци, сурови ядки (в малко количество). Може ли да ми дадете някакъв съвет как да успея да ги направя и някакъв калкулатор или формула, която е най-точна да вашите резултати???
Благодаря предварително
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.04.21
12:43
То навсякъде пише, че всички имат плочки
10.04.21
12:44
Също имах един период, в който като стегна, се виждаха. Но сега нямам
10.04.21
12:50
Не даваш никаква информация за себе си. Щом нямаш преса, а искаш да имаш, значи не правиш нещо както трябва. Или нямаш достатъчно изгредени мускули, които да се покажат. Или просто все още не си доста изчистен, независимо какво казват калкулаторите. Пусни една снимка и всичко ще стане ясно.
20.07.21
16:54
казано от ‘satisfaction на 10.04.21, 12:50:
Не даваш никаква информация за себе си. Щом нямаш преса, а искаш да имаш, значи не правиш нещо както трябва. Или нямаш достатъчно изгредени мускули, които да се покажат. Или просто все още не си доста изчистен, независимо какво казват калкулаторите. Пусни една снимка и всичко ще стане ясно.
Имам аналогичен въпрос, по който бих се радвал на компетентно мнение.
Целя прибиране назад на коремната стена, по точно частта под пъпа, от която въобще не съм доволен. По някаква причина е толкова изпъкнал колкото и на снимките сега. Тежа 67,5 кг., 173 см., на 43 год. Плувам 5-6 часа седмично, тичам, включих и от известно време бокс и скачане на въже на начален етап. Не ям джънк, сладко, на малко въглехидрати съм и като цяло съм близо до кето режима с месо и зеленчуци, без да ми е цел. Фаствам по 24 часа последния месец и регистрирам сваляне на общо тегло, и май известна загуба на енергия.
Не съм ходил на гастролог и не знам дали има физиологична причина да не ми се получава. Изпъкнал е и на пипане е твърд и на гладно. Обиколката 4 пръста под пъпа не мърда от 86-89 см :(
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече