11.08.05
17:59
Някой ползва ли Tri-Creatine Malate или друга форма на креатина, като изключим монохидрат?
Интересува ме ефикасно ли е, марка & цена, разтворимост, % запазване на постигнатото...
YODA, май беше споменал нещо, но може да има и други хора :roll: :P
11.08.05
18:03
[quote author=“manson”]Някой ползва ли Tri-Creatine Malate или друга форма на креатина, като изключим монохидрат?
Интересува ме ефикасно ли е, марка & цена, разтворимост, % запазване на постигнатото...
YODA, май беше споменал нещо, но може да има и други хора :roll: :P
Има Креатин Фосфат ама... некой друг да даде инфо
Ами Арт ъф Пейн беше ползвал, но на мене такъв ефект от тая глупост като се замисля не усетих! По скоро искат да са различни от останалите фирми Джей Кей! Само те имат тази добавка, няма зареждаща фаза, 14 лв струва, преди и след трен! По добре монохидрата в по големи количества (според собственото тегло разбира се) като зареждаща фаза и след това поддържаш! Казват, че Креатин етил естера бил хубав, но в БГ няма засега! Той няма водна молекула и не задържа вода, няма зареждаща фаза, така че не товариш организма, ефекта се води по-голям, но преди да пробвам не мога да кажа! Ако някой иска партия да поръчаме от САЩ нека пише на ЛС! Трябва да има кредитна карта, понеже аз нямам! :?
12.08.05
10:46
Ммм, сори объркал съм те с него :P
Знам за молекулата вода, бях чел специално имаше много хубава статиика за всички видове креатин в Олимп май беше.
Да видим и art_of_pain какво ще каже, ама нещо взех да се разубеждавам ... пък и щом само JK имат такава добавка ... :?
[quote author=“manson”]
Ммм, сори объркал съм те с него :P
:?
Не си ме объркал, аз също съм споменавал че го ползвах, ама ефекта нещо...
12.08.05
19:22
значи изпъл съм досега 200 гр креатин малат на ДЖК и ефекта си беше на лице 10 кг на лега качих , 1 см на ръката , това всичко за 8 седмици нали но все пак ако беше монохидрат предполагам от водната задръжка щеше да съм добавил повече см на ръката, абе в период на чистене е удачно , защото се усеща прилив на енергия , повечко сила ...поне така действа при мене.Но в период на маса ...по добре монохидрат , малата само в период на чистене си заслужава , или само ако тренирате силово.
по-здрави
Само Мишо забрави да спомене че е вегетарианец, т.е. не яде месо и при него креатин от месото не се набавя! При човек който яде много месо ефекта от креатина не е толкова голям мисля!
БТВ: Надявам се не ми се сърдиш че го споменах! Мисля, че е важно за темата!
13.08.05
07:57
дам , така е , наистина е важно , всепак който яде месо си набавя креатин от него , така че имайте предвид че креатина няма да ви действа катона мене .
по-здрави
:)
13.08.05
12:46
Значи за чистене става..
Това добре, но аз вече се разубедих само заради марката ... ако видя някое чуждо производство мога да го пробвам за протокола :wink:
Вече има креатин етил естер малат (малееее докъде стигнаха, то в нас още от нормалния няма), така че ако си поръчаш от интернет!
БТВ: нещо поръчките от нета май се побъркаха! Аз като влязох на 5-6 места поне и като изираш държавата за доставка БГ я няма - има Буркина Фасо, брега на слоновата кост и още сумати простотиии, ама някой хакер нещо е направил, май!