12.08.05
08:55
Искам да попитам има ли по добра добавка за отслабване от Л-карнитина и ако да коя е ( и ако може да ми кажете пройзводителя) и ако няма кой е най-добри Л-Карнитин (като пройзводител) цената няма значение важно е качеството 8)
12.08.05
10:28
Малко тъп въпрос задаваш ама както и да е.
Има фет бърнъри, термо генетици, фет и карб блокери, карнитин и пакове ..може нещо да съм пропуснал.
Колко имаш да сваляш?
Карнитин на Мусаши съм ползвал и е доста добър.
Термогенетик Universal’s ThermoStack E/C/A е добър.
От фен бърнърите има добри отзиви за American Muscle’s Super fat burner въпреки че е доста евтин.
Най-скъпия, предполагам най-ефикасния е Universal Animal Cuts! Мислех да си вземам, ама са доста парите там.
Въпроса ти е много общ, дай нещо по-конкретно и ще помагаме :wink:
12.08.05
10:54
Пи за 4 месеца свалих 15кг( без добавки само с кардио и фитнес) .. искам още 25кг да сваля само че малко да си ускуря процеса затова и питам
Значи от тея можеш ли да ми кажеш кое е най-малко вредно и това на Универсал от каде мога да си го зема в Бургас или можели от някаде да си го порачам Онлайн да кажем и да ми го доставят ... То всмисал като е Пак ... Т’ва незначи ли че ватре е смесена даречем Л-карнитин и Амино и Протейни и такива работи .. Много не ги разбирам ама мисля че в Пак-овете ватре има всякакви добавки (от всичко по малко така да се каже ) :D
12.08.05
11:04
ето ти за поръчка линк http://sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=9
само че тва си е за сериозно трениращи...в смисал без табилни тренировки не е удачно да го взимаш,усещал съм деиствието му иначе,няма спор за качеството.
12.08.05
11:05
Значи на www.sncway.com ги има тия всичките дето ти ги казах.
Всичките са безвредни, иначе нямаше да ти ги препоръчвам. За Бургас не знам, трябва да има магазини за добавки. Мда това на Юнивърсъл е Пак, съдържанието виж на сайта горе, но принципа е следният - от повечето видове добавки за сваляне на кила по 1 хап в по-големи дози и трябва да има страхотен ефект, но не съм пробвал лично.
ти колко кила си свалил си 15 и искаш още 25
ето ти за паковете http://sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=9
12.08.05
11:10
а попринцип има ли някаква продължителност в която трябва да ги зимам ? Например чувал съм за Карнитина че трябва Максимум 1 месец защото организма се приспособявал ... за пакове-те и тези другите пак ли е така ?
12.08.05
11:18
http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?ID=10
12.08.05
11:26
и още едно въпросче пише 2 пъти на ден ... амо кога точно предполагам 1-но преди тренировка и 1 преди лягане ??? прав ли съм :roll:
daily dose
Two packs per day, every day for 3 consecutive weeks on both training and non-training days
Този сайт офциален на UNIVERSAL ли е ?
Иначе като цяло е примамливо ама и цената е солена :wink:
12.08.05
11:59
еми емзо англ. разбирам ( в Английска уча) :) ама пише само по 2 на ден не пише точно кога ... аз питам ако има някой дето го е земал да ми каже кога да го земам то4но ? наведнаж ли и двете по отделно ли ?
12.08.05
13:16
1. Да. Официален е.
2. Не. В никакъв случай наведнъж. Предполагам преди трен и преди лягане е добре. :?
12.08.05
13:18
Мерси много ... вече се надахах порачах ги :P После хем ще имам компетентно менение 8)
12.08.05
13:33
Поръча Animal Cuts? Оооо като ги почнеш веднага казвай ефекта, че и аз съм им хвърлил око :wink: