12.08.05
14:29
Здравейте всички! :) Имам желание да свалям килограми - от 1-1 и 1/2 месеца се справям чудесно! Свалих около 6-7 кила (бях 71 сега съм 64 (висока съм 176)) ,храня се добре (по-малко и мнооооого по разумно от преди но не гладувам (много...)), тренирам бясно (4-5 тренировки седмично - 2-3 фитнес,2-3 аеробни, понякога плуване)... Абе въобще ... доволна съм - чувствам се отлично,искам да сваля още малко ,но сега вече смятам да забавя темповете (само хранителните де) тъй като се притеснявам да не му дойде твърде ударно на мойто любимо тяло :) Я кажете - как да продължа? Искам да кажа - бихте ли ми препоръчали хранителен режим за след диета. Да не стане така че 1 месец диета - 1 месец възвръщане на килограмите.
12.08.05
14:45
Здр. и браво за желанието и резултатите. Погледни в основната страница има препоръки какъв режим да избереш в зависимост от това какъв си спазвала до сега :) Въобще ти препоръчвам да изчетеш всичко в раздела хранене и да подбереш най-подходящотото за теб. Всичко е индивидуално и няма кой да усети тялото ти по-добре от теб самата :) Още веднъж браво и успех понатам! :)
Най-Здрави
Мерси за поздравите! :) Аз съм голяма кафепийца :) Няк’ва идея - вредно/полезно/без значение? Че течностите са същтествени - то е ясно, ама тоя кофеин,кой го знае? Може би влияе по някакъв начин на метаболизма... Пък и аз откровено си прекалявам с него. Препоръки?
12.08.05
15:08
За кафето мога да ти препоръчам да го пиеш преди кардио с 1 аспиринче, но не повече от 2-3 кафета на ден защото почва да губи ефект. Разбирам те и аз пиех по много кафета на ден, съвета ми е - тествай с чайчета. Като цяло иначе кафето не вреди на диетата ти стига да е без захар даже до 2-3 кафета дневно (без захар е полезно за метаболизма).
Ей! Супер супер! Баш без захар и аз се научих да го пия преди 5-6 месеца. Малеее,аз малко на самореклама го обърнах тука :oops: ! Дано не досаждам... :oops: Ама съм толкова ентусиазирана от цялото това отслабване че искам всичко да е ок! :lol: Цели пет години се навивам да направя нещо за себе си , ама само се навивам! Най-накрая и аз да тръгна по правия път :) Ако имате препоръки - каквито ще да са, свиркайте :)