30.05.21
18:16
Здравейте! На 30г. съм, 162см. , 58кг.
Целя да сваля тези досадни 5килца, които ме мъчат и да стегна малко, че последната година доста поотпуснах положението. Тук ще записвам основно с какво се храня, тъй като със тренировките - сложно. Имам абонамент за едни онлайн забави и няма как да ги споделя с вас :) Общо казано - кардио, упражнения със собствено тегло и с ластици.
За храната- разбира се, имам проблем с шоколада и не консумирам млечни продукти (освен сухото мляко в шоколада).
Цел в храненето -
1. Да бъде вкусно.
2. Да намаля въглехидратите.
3. Да намаля сладкото.
4. Да спра да пия сода
5. Да не гладувам.
6. Да не преяждам.
Приемам съвети и предложения, за да ми е още по- вкусно и разнообразно, без да порасна голяма :)
Темата беше редактирана от RedBerry на 30.05.21 19:16.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗапочвам да докладвам от днес.
30.06
Спах до 11ч. КЕФ ! Имах нужда да почина :)
0. Всяка сутрин - Разходка с коче - около 30мин средно, с бърза крачка.
1.Закуска - 2 кафета с 3 цигари (пуша iqos и ми е добре)
2. Тренировка - 50мин ( 30мин доста интензивно кардио и упражнение за долна част + 20мин корем)
3. След тренировка -1 банан
4. Обяд - Салата - спанак, морков, репички, домат, чесън, овкусена със зехтин, сол, капка балсамов оцет. 2 оризовки ( от царевица, не знам как се казват... царевичовки ? )
5. Следобедно пред ТВ-то - шепа фъстъци пЕкани :)
6. Активност - Разхождах кочето- 30мин бързо ходене напред назад около блока.
7. Вечеря- Водорасли със сусам и люто (Гома Уакаме)
Мнението беше редактирано от RedBerry на 30.05.21 21:06.
Здравей.
Ако това е всичката ти храна за деня, ти липсват сериозно количество макро- и микронутриенти, в този вид, според мен, храната в никакъв случай не ти дава това, от което се нуждаеш, за да постигнеш целите си, а и изобщо, за да си здрава. Не казвам да се тъпчеш с месо, яйца и млечни.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.05.21 21:22.
Днес пак спах до късно и после напред-назад по задачи. Явно и днес ще ми е по оскъдна храната.
1. Закуска- кафе чисто
2. Обяд- 2 царевичовки с пуешко филе ( това се случва в 14:30 и още не съм тренирала, затова хапвам малко, за да ми е леко и да мога да си изкарам тренировката).
Сурови ядки микс :)
3. Вечеря - салата със спанак моркови нахут
Пак постно, ноо това р положението.
Тренировка - корем за днес.
Мнението беше редактирано от RedBerry на 01.06.21 13:52.
Днес без тренировка.
Закуска - кафета.
Обяд - ориз с пиле и гъби и много магданозче.
Следобяд - задушен спанак с артишок
Мнението беше редактирано от RedBerry на 01.06.21 16:39.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече