06.06.21
15:43
Здравейте, искам да знам някой има ли информация как се преизчисляват или как се измерват примерно зеленчуците след термична обработка? или месото?
Питам понеже съм на ниско въглехидратен режим и когато си правя зеленчуци (от боунделе) след добавяне на мазнина и приготвянето им правилно ли е да се смятат хр. ст-ти които са отзад на пакета? Забелязал съм, че примерно 2 пакета са 800гр. добавям и 100мл олио, като са готови общия грамаж е към 630 вече. Нормално е все пак съдържат вода която се изпарява, но вече как се смятат? Добавям мазнините и калориите към общите на замразените зеленчуци? на какъв грамаж да си ги пиша в таблицата? преди или след ‘сготвянето’? ще имат ли промяна във въглехидратите?
Много объркано обяснявам надявам се някой да ме разбере и да знае нещо проверено по темата
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече