Разтягане и репозициониране на акромиоклавикуларната става

19.06.21
14:45

Здравейте колеги, след падане по рамо от мотор се случва следното, разтягам ( късам частично ) връзките на акромиоклавикуларната става. След консултация с 6-7 ортопеда получавам следното заключение ( няма да имам проблем в бъдеще с тази ръка просто това което се е получило е “козметичен дефект”). Въпросът ми към вас е има ли начин чрез упражнения да се отстрани този “дефект” ( да се прибере поне малко ключицата ) и ако да какви биха били правилните упражнения? Ще се радвам хора които са имали същия проблем или са има досег до хора със сходен проблем да споделят евентуално какво би било решението ( ако има такова ) .
Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Kiril Todorov на 19.06.21 14:49.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1