Намаляване на обиколката на бедрата

Здравейте, имам нужда от съвет и се надявам да съм на правилното място. На 22 години съм, 163 см около 50 кг. Като цяло цял живот се лутам между диети и тренировки, тъй като тялото ми е супер податливо на качване на килограми и трябва постоянно да се съобразявам с какво се храня, защото веднага се забелязват промени в тялото и покачване на килограми мигновено. Най-болезнената тема от всичко са бедрата ми, имам чуството, че колкото и да се опитвам те не намаляват, в горната час съм окей, дори съм слаба, но бедрата не помръдват. В момента са 52 см, желанието ми е да достъгнат поне 49-50 см, но това ми се струва непосилно.  В момента се опитвам да се храня НВ-ВМ, приемам около 1200ккал,  с леки тренировки в домашни условия сутрин на гладно 20 мин велоаргометър и упражнения с ластици, 4-5 пъти седмично с общо времетраене 45-50 мин. Бих желала съвет дали съм на прав път и как мога да се справя с бедрата.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1