Началото

Здравейте. Казвам се Добрина Димитрова. Скоро правя 32 години, тежа 50 кг. и искам да се стегна и да поразвия мускулатурата си. Мисля, че и емоционално ще е добре за мен, освен физическия аспект.
Поздрави на всички! :)

24.06.21
17:56

Добре дошла и успех!

Благодаря! Добре заварила :)

03.07.21
14:33

Благородно ти завиждам, аз от 50-51кг,станах 60-62. На 38г съм почти.
Това ми се случва за втори път, преди като отидох в Италия, сега дойдох в Германия и пак същото качване.
Както съвет, тренирай силово, ще се оформиш много добре, поне на мен ми подейства много добре, малко повторения, в моя случай 8бр. с колкото килограми можеш, последните 2 повторения да те затрудняват.
Първоначално започнах с леко и 16 повторения, но не ми хареса. Истината е в тежкото за мен. Успех!

Много ти благодаря за насоките. Изглеждаш чудесно! Вчера си купих и ластик и въже за скачане и днес започвам. Трудно е това начало :D

06.07.21
17:05

казано от Добрина Димитрова на 06.07.21, 14:31:

Много ти благодаря за насоките. Изглеждаш чудесно! Вчера си купих и ластик и въже за скачане и днес започвам. Трудно е това начало :D

Сега изобщо не изглеждам чудесно, но си искам предишното тяло, и ще дам най-доброто от себе си. Яд ме е че като видях, че започвам да качвам, не направих нищо, сега ще се помъча малко.

Влизай в залата, сложи си го в списъка с ангажименти, точно както ходиш на работа. Гледай по-често снимки на мацки с готини тела, няма по-голяма мотивация от това. 😂

Ххихих, вярно е, надъхват ме. В зала не ми се тренира на това време. Вчера скачах на въже. Днес ще тичам в парка. Мисля, че е добро начало, защото е поставено :)

12.07.2021
Малко тичане и скачане на въже. Никакви упражнения не съм включила все още. Използвах една катерушка за едно упражнение за корем. Като цяло още не съм създала рутина.
Плодове и крекери, чушки с доматен сос и хлебче, кафета и вода.
Сън - 6 часа. Нещо не мога да спя напоследък, но колкото толкова, както е казал Пух.

Мнението беше редактирано от Добрина Димитрова на 13.07.21 13:48.

13.07.21
14:14

казано от Добрина Димитрова на 13.07.21, 13:47:

12.07.2021
Нещо не мога да спя напоследък, но колкото толкова, както е казал Пух.

Всъщност Пух е казал - Колкото повече, толкова повече!  :)

Да, прав си. :) Дори си взех книгата, с твърди корици и не цитирам правилно. :D

13.07.21
15:11

12.07.2021
Сън - 6 часа.

И ако перифразираме едно друго негово изречение - няма нищо по-хубаво от 6 часа сън, ... освен 7 часа сън. :)

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 13.07.21 15:13.

13.07.2021
Ходене около 5 км. в Западния парк. След това тичане на стадиона, около км и половина - беше доста топло, след което малко скачане на въже.
Плодове и крекери, чушки с доматен сос и хлебче, семки, кафета и вода. Изобщо не ми се яде месо в жегите.

14.07.21
09:27

казано от Svetoslav на 13.07.21, 14:14:

12.07.2021

И умрял от свръхдоза.

казано от Brown Bomber на 14.07.21, 09:27:

казано от Svetoslav на 13.07.21, 14:14:

12.07.2021

И умрял от свръхдоза.

поне щастливо :D

Днес като храна и физическа активност е като вчера, почти 1:1, с изключение на това, че изядох и едно пилешко бутче. Тичане и това е. ПС: То на дебел ц..ите и на слаб плочките- не се броят :D Така съм чувала :)

Днес тичане и скачане на въже, същото като вчера и онзи ден.
От утре започвам и упражнения вече.

Тичане и днес, както и упражнения за корем. Най-накрая включих нещо ново :D

17.07.21
11:42

казано от Добрина Димитрова на 17.07.21, 00:59:

Най-накрая включих нещо ново :D

Най-простото и ефективно нещо, което можеш да включиш са едни клекове без тежест след бягането.

казано от James Hinks на 17.07.21, 11:42:

казано от Добрина Димитрова на 17.07.21, 00:59:

Най-накрая включих нещо ново :D

Най-простото и ефективно нещо, което можеш да включиш са едни клекове без тежест след бягането.

Благодаря! Така ще направя! :))

По-късно клекове. Днес към 4-5 км разходка и подпиране на пейка. :D

На този дъжд вчера....порой по-точно. Успях да отида и да се върна пеша на работа, общо 7 км. Колкото толкова :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1