02.07.21
03:01
Здравейте! Понеже искам да работя над отскока ми и ми трябва фитнес. Най-нормален. С пудовки, с дъмбели, с лежанки. Трябват ми най-нормални тежести като за упражнения от сорта (кросфит сферата) : Ketwell swing, sumo deadlift high pull, ренегат... и още. Ще се радвам да споделите ! С две думи търся евтин, нормален, hood фитнес.[color=red][/color
Темата беше редактирана от Мариян Иванов на 03.07.21 03:01.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Мариян Иванов на 02.07.21, 03:01:
Здравейте! Понеже искам да работя над отскока ми и ми трябва фитнес. Най-нормален. С пудовки, с дъмбели, с лежанки. Трябват ми най-нормални тежести като за упражнения от сорта (кросфит сферата) : Ketwell swing, sumo deadlift high pull, ренегат... и още. Ще се радвам да споделите ! С две думи търся евтин, нормален, hood фитнес. Под hood си го представям Old school, с уютната обстановка, с пичовете там и т.н. .
Фитнеси в България стотици, може би хиляди. А по света може би десетки хиляди. Как можем да ти изброим всички, пък дори да са добри? Според изискванията ти.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече