Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Димо на 11.07.21, 22:57:
казано от Мира на 10.07.21, 11:27:
1. Нормално ли е да ме боли костта долу, от коляното до глезена?
Нормално е да те болят пищялките. Казва се shinter splints и се случва на повече от половината начинаещи бегачи. Лечението е почивка, а превенцията са няколко упражнения, най-доброто според мен от които е следното: заставаш на стъпало или тротоар така че да си стъпила само с петите, а предната половина на ходилата ти висят във въздуха, подпираш се с ръце някъде да не залиташ и почваш да вдигаш предната част на краката с пръстите нагоре и надолу колкото можеш. По 10-15 от тези движения в серия. 4-5 серии на ден.
Благодаря! В момента имам мускулна треска отстрани по продължение на костта, на десния крак отдясно, на левия отляво, точно до костта. Не съм вярвала, че е възможно точно там човек да има мускулна треска
Мнението беше редактирано от Мира на 11.07.21 23:03.
Мускулът е тибиалис. Трябва да разграничиш мускулната треска от травматичната болка. Ако я има, то се касае за възпаление на периоста. Лед след бягане и охлаждащо мазило ( нещо с арника или перскиндол) облекчават ситуацията. Ако все пак болката се задълбочава или не изчезва дълга почивка от бягане и след консултация с лекар НСПВС.
Ден 13ти (добре, че започнах на 1ви, та лесно се броят дните ?)
Още съм 59 кила.
Нямам какво да кажа, хапвам си, тренирам си. Получих някой и друг комплимент вече. ?
Щастлива съм, че има някакъв ефект от всичко това.
Сега чакам да мине време от обедното хранене , което се състоя в 16ч.?, за да ходя към фитнеса.
Нещо много работа тия дни, много извънредни ангажименти, едвам успявам да тренирам. Да идва края на месеца и да потеглям за България, че не се трае вече. ?
казано от Brown Bomber на 11.07.21, 22:58:
Така кажи, аз и от целулит разбирам ? Жена ми ходи на антицелулитни масажи в 7 сутринта и се връща насинена и доволна.
Хахах аз си правя масаж в къщи с вендузи. Не съм много редовна, но и не мисля, че нещо много зависи от този масаж. Предпочитам да наблагям на храна и тренировки, масажа само като допълнение. Аз само водата като изхвърлих първите дни от диетата, се загладих осезаемо.
казано от Маданеца на 12.07.21, 07:02:
Мускулът е тибиалис. Трябва да разграничиш мускулната треска от травматичната болка. Ако я има, то се касае за възпаление на периоста. Лед след бягане и охлаждащо мазило ( нещо с арника или перскиндол) облекчават ситуацията. Ако все пак болката се задълбочава или не изчезва дълга почивка от бягане и след консултация с лекар НСПВС.
Благодаря за съвета, веднага си купих такъв крем, само от едно намазване вчера, болката почти я няма днес. ?
Ден 22ри
Минавам да кажа само, че не съм умряла, както очакват повечето от вас. ?
Много зор, хора, квартира ще сменям, в България ще си ходя, ще пътувам 200часа, дребни ремонти правя, че не мога да оставя така жилището за следващия наемател... So annoying..
Не ми се работи вече пред отпуска. ?
Следвам си режима на хранене,
58 килца съм вече.
Лошото е, че не можех да тренирам една седмица, като ми дойдат “гостите” стоят по 8-9-10 дена, да ги.... ? И тва си е нормалното “гостуване”, много са нахални. ?
Комшийката не ме беше виждала няколко дни и забеляза, че съм отслабнала.
Много съм доволна, че режима ми работи за мен, точно както искам.
Ще се включа отново на 30-тия ден за една равносметка.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече