Интересни и странни факти за Вас

07.07.21
17:44

Споделете нещо шантаво или интересно за Вас лично. Нещо което само вие или много малко хора притежавате или някоя случка.

Аз ще започна с това, че имам сестра с която сме родени в една година, и не само това, ами и разликата ни е 10 месеца, най-малката възможна разлика между братя и сестри, без да са близнаци. (и без всякакви аномалии разбира се) ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.07.21
18:21

Явно вашите са вярвали в мита, че докато кърмиш, не можеш да забременееш ?

07.07.21
18:34

Паднал съм от 5тия етаж на 2г и 6месеца....нямал съм и драскотина.

07.07.21
19:24

Бях четвърти-шести клас и вечерях късно сама в кухнята. Тъкмо се бях прибрала от игра навън, защото започна лятна бутя. Вратата към терасата беше отворена и влезе кълбовидна мълния ( вече бяхме учили за тях по природознание). Завъртя се почти до мен и излезе.

Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 08.07.21 11:59.

07.07.21
23:11

казано от karfi4ka на 07.07.21, 18:21:

Явно вашите са вярвали в мита, че докато кърмиш, не можеш да забременееш ?

И аз това си мисля ? Но най големия зор е бил за Момче. Е, получиха го 5 години по късно. ? Взели са си поука, че трябва да изчакат малко да се разместят чакрите. ??

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1