Предозиране с азотен бустер

Здравейте на всички, реших да споделя тази тема с вас. На дата 22/07/21 реших да си закупя азотен бустер Napalm
Пих го 2 дена като препоръчаното количество беше 5,2 грама така и направих ,но вчера си позволих да сложа двойна доза и си казах че няма да има проблем след като прочетох коментарите изпих 10 грама от тая простотия и след 15 минути усетих как леко ми се  завъртя главата получих доста енергия, повече от обичайното след около 1 час тренировка реших да спра и да седна да хапна и може би това беше най голямата грешка . Пулса ми се ускори страшно много просто не ме свъртваше помислих си че сърцето направо ще ми искочи и сиг бях вдигнал високо кръвно доста се уплаших не знаех какво да правя пуснах студения душ и си сложих главата под него просто не можех да взема решение помислих си че ще умра след около 3 часа се поуспокоиха нещата вечерта заспах нормално със леко завишен пулс на следващия ден рано сутринта си направих кафе експресо пуших цигара и си мисля че всичко вече ще е наред но не беше така пак имах доста висок пулс до 120/130
Удара и спадове до 67/70/80 в състояние на покой сега уж съм по добре надявам се утре да съм по добре с тия бустери шега не бива да знаете а пък този Напалм ще го изхвърля :D изгори ме от вътре на вънка

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1