Химически мускули Vs. Истински мускули

27.05.04
14:48

Каква е разликата? По-силни ли са химическите мускули? По-издръжливи ли са? А дали са по дълготрайни при една голяма почивка или прекъсване? Има ли според вас значение как са постигнати обиколките след като градивния материал е един и същ?
По състезанията за най-силен мъж всичките са огромни мазни дебелаци. Какво означава това?
Сигурно темата е банална, но мен ме интересува не защото съм се залетял си купувам, а за да съм компетентен и да мога да споря.

Сега сигурно ше кажете, че културизма няма нищо общо със силовите спортове - тежка атлетика, многобои и тн.. Но според мен щом има мускулна маса тя трябва да притежава съответстващата или пропорционалната й сила и издръжливост.

28.05.04
16:10

Мисля че един нормален човек не може на единия ден да се изкърти от големи тежести да се прибере вкъщи и просто от една салатка , бяло месце и варени картофи да възстанови и на другия ден пак да праска по 200 кила на лег.А тва че ония многобойци са прасета според мен има голяма връзка и с тва което тъпчат.Всички са рекламни лица на фармацефтични фирми като батко ви рони. :wink:
http://free.data.bg/blackwhitechamp/biceps1.jpg

29.05.04
17:48

Абе хораа,колко пъти сме говорили по въпроса !!
Химията сама по себе си неможе да изгради мускулната маса,това се постига с правилно  хранене,здрава тренировка и почивка!За мен няма разлика в това как са направени мускулите -има ги и това е факт !!

31.05.04
00:07

abe spored taq tema e super izlishan
i dvata vida muskuli imat mnogo predimstva i nedostatyci
no da se diskutiram spored men e izlizsho

31.05.04
09:12

Абе знам, че е супер изтъркана темата. Но трябва да знам какви са предимствата и недостатъците. Сега като тренирам и всеки ме подхваща на тоя въпрос, трябва да мога да обясня. Затова поне ми дайте име на тема където сте дискутирали. Щото аз като напиша стероиди в търсачката и ми излизат сто теми, нямам време да търся във всяка една от тях какво сте коментирали за стероидите. искаше ми се сбитичко някой да ми обясни ли да ми дадете линк.

31.05.04
17:21

Какво искаш да ти бъде обяснено!
Това дали са по-силни мускулите постигнати с химия - ами зависи от химията! Всеки препарат има различно действие - някои качват много маса, други вдигат яко силата, трети и двете! Това не значи, че натуралната мускулатура няма сила и обем - има, но има и лимит, след който развитието е непосилно! Точно този лимит е преодолян чрез химията!

31.05.04
21:14

Pepper ti kato stane6 na 40 kak iska6 da izglejda6? Tova e otgovora na vuprosa ti. Dali iska6 da izglejda6 kato desnia pi4 gore na kartinkata sus bolni bubreci i 4eren drob, sus kofti erekcia i dr. I da hodi6 kato nekoi sumist. Ili iska6 da si zdrav, purgav i guvkav. 1 moi priatel na 44 godini kato po mlad e bil 130-140 kila i e vdigal adski kila. 4uvstval se e i dobre. Kato e stanal na 40 oba4e po4nali dosta da mu tejat. Napravo e grohnal. Sega s dulgi trenirovki e 80 kila i kazva, 4e se 4uvstva perfektno. Ti re6i dali iska6 da se tup4e6 s himia.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1