не мога та си направа Хранителни режими

13.08.05
21:55

не мога та си направа Хранителни режими за покачване на мусколна маса кажете поне какво основно да ям.чето ма не можаш да си направя :cry:  плс помогнете
аз сям на 16 години 171 см и 71 кг

Повече сложни въглехидрати и меса - яж месо, картофи(не пържени), ориз, риба, яйца ... Доста общо казано, ама кво да се прави  :oops:

18.08.05
02:41

нека дефинираме “не мога” в дадения случай ...

не мога == мързи ме да си седна на задника и да прочета информацията , която други хора вече са сдъвкали за мен.

не мога == прочетох много информация но ме мързи да си направя сам режима за тва искам вие да ми го направите

не мога == тъп съм като галош и не мога да проявя грам креативност , помогнете ми !

Ако си признаеш че е последното ще ти помогна , иначе - оправяй се сам.

postscriptum - сори за хапливия тон ама вие хора сте непоправими ! формулирайте си въпросите по-смислено и не очаквайте всичко наготово по дяволите ...ако искате на готово , отивате плащате си на фитнес инструктор, диетолог и прислужник да ви готви и изобщо няма да се занимавате с тази част от живота си....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1