16.08.21
15:55
Здавейте!
Този пост е осносно моя баща. Наскоро претърпя операция на стомаха, при която част от него трябваше да бъде изрязана. В момента е в период на захранване. Също има нужда и да спомена, че е с диабет тип 1. Отслабна доста.
Проблема е, че се чувства доста отслабен в мускулите - нормално, при положение, че не може да яде адекватни количества храна. Трудно му е и се измаря бързо. Иска по някакъв начин да облекчи това и ме пита за съвет - сетих се за суроватъчния протеин (изолат, поради диабета). Прочетох проучване (чждестранно), което ме наведе до извода, че това е оптимално решение. Пък и по моята лимитирана логика, дин суроватъчен протеин би се разградил от стомаха доста по-бързо от примерно пилешкото месо, което пасираме за момента.
Естесвено аз не съм лекар, а и нямам никакъв опит с подобни проблеми. Моля ви за съвет относно дали това е правилното решение, ако някой има опит или повече познания по темата, също така ви моля и за препоръки за чист и висококачествен продукт, който мога да закупя!
Благодаря ви!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим17.08.21
13:34
Неовкусеният изолат на NOW FOODS.
Задължително с някаква минимална доза - 15-ина гр. първоначално, за да се види как му понася на стомаха.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече