17.08.21
19:19
Здравейте, въпроса ми е, при прием на креатин монохидрат по мои килограми ми казват да пия по 3 литра вода на ден, но на места обсъждащи здравето са на мнение, че трябва да приемам не повече от 35 мл на телесен килограм (което е към 2 литра) понеже натоварвало бъбреците и сърцето. Тежа 57 килограма и не съм сигурен, на кое трябва да разчитам.
Отделно има ли реално значение в какъв етап на деня приемам тези 3 литра? Пример: дали ще изпия 10 чаши по 300мл или 3 литра за 2 часа, понеже целта ми е да maintain-вам, а водата ми убива глада. Съответно след последно хранене на деня да изпия нужното к-во вода
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимАми разхвърли ги за целия ден, толкова ли е трудно. По чашка 250-300 през час и ей го.
57 кг.......на колко си години.
Пий, колкото вода ти се пие, просто да е редовно. Гледай да не се обезводняваш, което и без прием на креатин не е препръчително.
17.08.21
22:59
Dydo
На 16, точно за това говоря, че не ми е проблем да пия през интервал от време, а това че ми убива глада
Мнението беше редактирано от Daniel Yordanov на 17.08.21 23:18.
17.08.21
22:59
Dydo
На 16, точно за това говоря, че не ми е проблем да пия през интервал от време, а това че ми убива глада
Мнението беше редактирано от Daniel Yordanov на 17.08.21 23:09.
Ясно, а за чий ти е на твоята възраст да приемаш креатин. Не, че не можеш, но ти имаш спешна нужда да покачиш тегло. Освен ако не си 160 см.
Както казва един щатски палЪрлифтер: Яжте. Приемайте толкова храна, колкото може да набутате в устата и стомаха си. Тежко вдигане и плюскане до разпаряне.
17.08.21
23:15
казано от Dydo на 17.08.21, 23:09:
Ясно, а за чий ти е на твоята възраст да приемаш креатин. Не, че не можеш, но ти имаш спешна нужда да покачиш тегло. Освен ако не си 160 см.
Както казва един щатски палЪрлифтер: Яжте. Приемайте толкова храна, колкото може да набутате в устата и стомаха си. Тежко вдигане и плюскане до разпаряне.
Ям достатъчно, но не да бълквам, а да maintain-вам, тренирам си редовно и си набавям всичко нужно на организма ми с полезни калории. Тази година към края започвам да качвам. За 16 години 174 височина 57 кг не са достатъчно, но за пропорциите на тялото ми съм доволен, как съм се установил за сега, разбира се, няма винаги да стоя тези килограми, но въпроса не е този.
Отделно това, мога да се тъпча като животно да качвам, но нямам желанието да си разширявам стомаха и след проблеми с “фитнес” храните съм си взел почивка, от това хранене.
Мнението беше редактирано от Daniel Yordanov на 17.08.21 23:18.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече