Това стрии ли са по задника ми ?

KR

15.08.05
02:58

е хора ходих на моренце за 10 дена и се прибрах и открих че са се появили некви гадни червени черти по задника :( Ето ви снимка да кажете дали са стрии !
http://osb.hit.bg/gazami.jpg

Може би са стрии.. ама незнам от какво са се получили туй като не съм качвал килограми, че да съм разтягал до някаква степен кожата.. прочетох статията за стриите в bb-team.org. Ама там не пише с какво да ги мажа.. хелп :(

Употребата на тагове в този форум не се препоръчва.За такива големи по размер снимки направо си е забранено.Благодаря за вниманието Ivan Shishmanov

5C

15.08.05
07:17

Незнам аз нямам червен цвят на монитора  :(  И немога да видя,ама мисля че има мазила за стрии.И ще ти се карат не качвай снимки така,дай линк по-добре!

15.08.05
09:08

На мен ми приличат на стрии, ходи питай директно в аптеката и мажи докато са още пресни. (едното беше някакъв крем Дева...а имаше и други).
Дерзай!

17.08.05
12:07

Със сигурност са стрии.  Сори :(

От опит.

Стриите появят ли се никакви мазила или тем подобни не могат да ги махнат, не се набутвай. Мазилата против стрии се използват най вече по време на самата промяна на теглото, аз примерно се мажех докато ми растеше корема като бях бременна, появат ли се не могат да семахнат, все едно да махнеш татоировка с кремове. Само с хирургическа намеса се отстраняват.  :cry:

Няма нищо общо с хранене, трениране или т.н. Появяват се от промяна в теглото независимо дали напълняване или отслабване.

Поздрави  :wink:

LA

17.08.05
15:07

Тва ли са стрии бе?Ами тва като си стегнеш крака и се вижда едно “вълнисто ” такова целулит ли да е?

17.08.05
16:17

Хубаво име на снимката
Стрий са пич 100%-тови

KR

17.08.05
16:55

е добре някакво обяснение ..

не съм качвал нито свалял килограми..
не се занимавам с бодибилдинг или нещо от сорта свързано с тежести

Стриите появят ли се никакви мазила или тем подобни не могат да ги махнат, не се набутвай

знам, че няма да се махнат. но ще избледнеят след време.
къпих си някакво масло Ikarov..

17.08.05
19:06

Щом нямаш рязко сваляне и качване на кила значи кожата ти е по нееластична , предлагам ти да се консултираш с кожен лекар тъй като стрийте са упорита работа

17.08.05
19:54

Тия стрии са преснички още.......има надежда за теб. Или “Дева”, “Икаров” маслата или на “Виши ” кремчето  ще ти свършат добра работа.

BR

17.08.05
21:49

ввъъй
сефте виждам такова нещо.
ами то е ясно че кожата ти не е еластична.трябва да внимаваш  как покачаш и сваляш килограми

17.08.05
23:11

Имам същите - появиха ми се на 18-19 години. Не съм пробвал да ги махам, а и мисля че ги видях твърде късно. Първо мислех, че са вени, ама после се светнах, че са стрии. При мене се получиха от много ходене и качване на килограми.

17.08.05
23:56

Човека изрично е написал че не е свалял или качвал никакви килограми това е чудното от какво са се получили кожата е ясно не е е еластична

24.08.05
20:20

[quote author=“largozol”]Тва ли са стрии бе?Ами тва като си стегнеш крака и се вижда едно “вълнисто ” такова целулит ли да е?

Да... И при мен го има тва вълнистото  :wink:

KO

24.08.05
22:48

пич стриди са това мажи се с кремовете може и да ти помогнат май докато са още червени може да се махнат

25.08.05
19:26

Ами щом са пресни може би има някаква надежда затова ги мажи пък дали ше се махнат може да каже само времето ! И наи добре иди и се посъветваи с кожен лекър както казаха колигите Узери в по горните постове ! Но все пак са на газа ти  не е чак толкова лошо нали няма да се разхождаш по гол задник  :wink:  !

25.08.05
20:16

да стрии са.мажи ги и дано се управиш.Успех :wink:

02.09.05
15:28

[quote author=“krushata”]е хора ходих на моренце за 10 дена и се прибрах и открих че са се появили некви гадни червени черти по задника :( Ето ви снимка да кажете дали са стрии !
http://osb.hit.bg/gazami.jpg

Може би са стрии.. ама незнам от какво са се получили туй като не съм качвал килограми, че да съм разтягал до някаква степен кожата.. прочетох статията за стриите в bb-team.org. Ама там не пише с какво да ги мажа.. хелп :(

Употребата на тагове в този форум не се препоръчва.За такива големи по размер снимки направо си е забранено.Благодаря за вниманието Ivan Shishmanov

щом са червени ще се махнат,не знам дали ще стане с кремове,но ако отидещ на кожен лакър,те имат еднии машини дето те облъчват(безвредно) и на90% изчезват стриите

06.09.05
04:41

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Щом нямаш рязко сваляне и качване на кила значи кожата ти е по нееластична , предлагам ти да се консултираш с кожен лекар тъй като стрийте са упорита работа

13.09.05
10:37

ДОКТОР веднага!

13.09.05
18:43

Като притежател на доста стрии (по гърдите,трицепса,основата на краката) и,което май е по-важното :) ,син на дерматолог(кожен лекар),ще спомена,че веднъж появили се стриите НЯМАТ махане по какъвто и да е било друг начин освен операция! Е,зависи кой какво разбира под махане - да избледнеят не значи да се махнат,а с времето всички избледняват,но не могат да изчезнат. Ще ти препоръчам да не си даваш парите на вятъра за лазери и тем подобни глупости - една друга моя роднина работеше в студио за лазерна терапия,която беше една от най-напредналите и тя също ми е казвала,че от лазерите стриите не изчезват.
Но,въпреки всичко,ще ти препоръчам да се посъветваш с дерматолог за стриите - все пак има МНОГО кремове,с които е възможно да избелеят по-бързо,а като знам и какви кремове има за белези е възможно и да имат малко по-добър ефект - като например да придобият по-близък цвят до този на кожата,или нещо от този сорт(това са само предположения,въобще не съм сигурен дали съм прав).
Всички тези кремове обаче ще ти излезнат доста скъпо,така че прецени си дали си заслужава или не,тъй като стриите НЯМАТ махане. За в бъдеще обаче ще ти препоръчам да си вземеш някое кремче за хидратиране на кожата(особено ако ще сваляш или качваш килограми по една или друга причина),което ще направи кожата ти по-еластична и не толкова суха - при мен такива кремове действат и не се появяват толкова стрии.
Но аз ще те посъветвам за всичките тези неша,които споменах да попиташ дерматолог,който ще ти помогне най-много.УСПЕХ !!!

B_

21.09.05
16:54

пичове след спина според мен стриите са второто нещо над което трябва да се работи майна ... имам на половината гръб, ГЪЗЪ и бедрата от страни  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1