Непреставаща болка в коленете от 2 месеца, която пречи на ходенето

Здравейте, преди два месеца явно претоварих коленете си. Появи се болка, която на следващия ден изчезна, докато не походих повече и тя отново се появи. Повтори се същата ситуация още 1-2 дена.Тогава не смятах, че е нещо сериозно. Оттогава болката е постоянна. Засилва се при дори минимално движение. Ходих на различни лекари. Мненията бяха също различни-възпалени сухожилия, дислокация на капачки, недоразвити капачки, възпаление на хрущяли, състояние размекнат хрущял. Ходих на физиотерапия schock wave theraphy, но не ми повлия. Пих  нестероидни противовъзпалителни-вимово, пиаскледин, ротикокс. Използвах и различни противовъзпалителни кремове, като последният е тендивал. Пия и магнезий, стабифлекс. Правиха ми и рентгенова снимка. Всички твърдят, че не е нещо сериозно и трябва да отшуми бързо, но изобщо не усещам от тези два месеца подобрение, получавам съвети да ходя повече, но не мога да ходя бързо, трудно ми е да качвам стълби и като цяло да свивам коленете. При 5 минути ходене се появява много силна и упорита болка и тя ме обезкуражава да съм по-активна. Чудя се какво да правя. Някой бил ли е в подобна ситуация?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1