Става ли ви Гадно

15.08.05
17:45

Става ли ви гадно при упражнението придърпване на щанга с тесен хват (Т-Щанга).Днес сложих повечко кила на щангата имам сила но направо ми се драйфа при вас как е

Почти съм повръщал на шестица при гребане с дъмбел (може и да е било заради доста стегнатия колан). При тягата един път пак имах проблем.

По тоя въпрос са ми казвали да си наведеш тялото за да влезе кръв в главата, тъй като вече се концентрира в тренирания мускул.

15.08.05
18:00

При дъмбела нямам проблеми и с макс тежести от 70 кила става въпрос за щангата тъй като и двете ръце са ангажирани хвата е тесен а стойката полунаведена става гадно като се отпуска главата ще ми се пръсне може би съм имал високо кръвно тогава

Кръвно, температура, дали си ял или не си, стягал ли си се с колан ... доста фактори има, аз най-вече го отдавам на високите температури, заради лятото.  :roll:

JI

15.08.05
18:24

на мене не ми е ставало гадно никога  , но аз не го правя и с колан нито тягата нито това  :roll:

15.08.05
18:41

Не съм имал ядове :D

15.08.05
18:54

на мене също не ми  е ставало гадно,но тово упражнение не го правя :!:

PR

15.08.05
19:29

Не ми е гадно от това !
Но понякога ми варира кръвното и ми става гадно и без да тренирам

При теб ненам от какво е но вероятно е времено

15.08.05
19:47

Естесвено че без колан говорим

15.08.05
21:55

Веднъж след една серия от 20 повторения клек си изповръщах червата, но веднага ми мина  :D

15.08.05
22:32

Не съм имал такива проблеми, но може да се случи.
по-здрави

16.08.05
11:20

Е чак гадно не ми е ставало,но преди време имаше в залата нещо като уред такъв и така си контузих кръста,че още не мога да се оправя.За това си го правя по класическия метод с щанга и проблеми няма

Честно казано, когато човек прочете само въпроса с възможните отговори без да види пояснението на Джорджо, изпада в сериозно недоумение. :)

16.08.05
15:45

[quote author=“dimitar.mihaylov”]Честно казано, когато човек прочете само въпроса с възможните отговори без да види пояснението на Джорджо, изпада в сериозно недоумение. :)

Мдаааа .... Не съм направил анкетата по най-добрия начин но се разбира горе-долу за какво става дума

16.08.05
16:59

Бе незнам ама ми се струва, че претренирате!

16.08.05
17:35

[quote author=”Чукундур”]Бе незнам ама ми се струва, че претренирате!

Е 100 % не претренирам мисля че поне това за толкова години съм научил , не е в това проблема по съм склонен за кръвното да приема че е защото на другите нищо им няма

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1