15.08.05
17:45
Става ли ви гадно при упражнението придърпване на щанга с тесен хват (Т-Щанга).Днес сложих повечко кила на щангата имам сила но направо ми се драйфа при вас как е
15.08.05
17:53
Почти съм повръщал на шестица при гребане с дъмбел (може и да е било заради доста стегнатия колан). При тягата един път пак имах проблем.
По тоя въпрос са ми казвали да си наведеш тялото за да влезе кръв в главата, тъй като вече се концентрира в тренирания мускул.
При дъмбела нямам проблеми и с макс тежести от 70 кила става въпрос за щангата тъй като и двете ръце са ангажирани хвата е тесен а стойката полунаведена става гадно като се отпуска главата ще ми се пръсне може би съм имал високо кръвно тогава
15.08.05
18:04
Кръвно, температура, дали си ял или не си, стягал ли си се с колан ... доста фактори има, аз най-вече го отдавам на високите температури, заради лятото. :roll:
15.08.05
18:24
на мене не ми е ставало гадно никога , но аз не го правя и с колан нито тягата нито това :roll:
15.08.05
18:41
Не съм имал ядове :D
15.08.05
19:29
Не ми е гадно от това !
Но понякога ми варира кръвното и ми става гадно и без да тренирам
При теб ненам от какво е но вероятно е времено
Веднъж след една серия от 20 повторения клек си изповръщах червата, но веднага ми мина :D
Е чак гадно не ми е ставало,но преди време имаше в залата нещо като уред такъв и така си контузих кръста,че още не мога да се оправя.За това си го правя по класическия метод с щанга и проблеми няма
16.08.05
11:33
Честно казано, когато човек прочете само въпроса с възможните отговори без да види пояснението на Джорджо, изпада в сериозно недоумение. :)
[quote author=“dimitar.mihaylov”]Честно казано, когато човек прочете само въпроса с възможните отговори без да види пояснението на Джорджо, изпада в сериозно недоумение. :)
Мдаааа .... Не съм направил анкетата по най-добрия начин но се разбира горе-долу за какво става дума