15.08.05
20:57
Направо на темата минавам - писна ми от малки долнопробни солариумчета където машините не са мити от памтивека, но ти предлагат салфетчици за да си я избършеш ако искаш, от големи солариуми където не ги ебе да ти дадат дори едни очила (дори да си поискаш!) и прекалено слаби солариуми с които не усещаш дори минимална рзлика или прекалено силни, където изгаряш на петата минута.
Моля, ако някой знае свястен солариум в пределите на София да сподели локацията и цените, до сега съм пробвал над 15 места и честно казано никое не ми хареса (може би в Младост един голям фитнес, но там са от неебателните).
но витоша 91 до търговско банковата гимназия{старото даскало}има и до колкото са ми казвали мой приятелки е добър и имаха ефект но незнам колко пари е !!!
В ЦСКА-то солариума е малко първобитен, но е много евтин за сметка на това. Преди да го ползваш си постеляш найлонче за еднократна употреба, което ти дават.
Честно казано предпочитам да е скъп и да знам, че лампите са сменяни когато им е било врмето, да ми предложат сами очила, да ми препоръчат времетраене което би било подходящо за моя тип кожа при определената машина и всякакви такива малки детайли.
Освен това, факта че един солариум те кара да почернееш в никакъв случай не е показателно за неговото качество, още по-малко за компетенцията на персонала му.
16.08.05
21:58
“Beauty for ever”-ако отидеш там няма да съжалявяш. Цената беше около 12 лв за 10мин. Намира се от лявата страна на Витошка (ако отиваш към НДК), след Пощенска банка. в едн блок. Няма начин да не го намериш.