16.08.05
09:58
Не знам какво ми става ? :cry: От известно време чувствам една лека .... “болка” между мускулите на гърба при определени натоварвания, но вчера при едно ряско движение усетих много силна пареща болка между мускулите. Сякаш някакъв нерв се е усукал между тях и пак тази пареща болка. Ако не правя нищо не го усещам, но при определени движения ( преди само при усилия ) усещам тази силна пареща болка между мускулите в горната част на гърба.
Някои имал ли е подобен пшроблем, дали става въпрос за нерв или е нещо от самия мускул ?
P.S. Ако някакъв нерв се е “усукал” между мускулите дали единствение начин да се оправи е чрез операция ? :shock:
16.08.05
16:00
Нерв, усукал се между мускулите е физиологичен феномен, който ми е трудно да си представя :roll:
Парещата болка е по - характерна за разтегнати сухожилия. Болката от прегазен(обикновено от става или кост) нерв обикновено е в дълбопчина и е тъпа, силна, разсеяна, но като че ли рядко пареща. Трудно е да се каже при такова описание какво точно ти е. Най - вероятн онещо си преразтегнал/пренатоварил. Вземи си малко почивка и един фелоран за мазане, въоръжи се с малко търпение и вероятно ще ти мине.
Днес бях на лекар и той ми каза,че е възпален нерв ... каквото и да означава това.
18.08.05
18:16
Ок. Ами лекувай го както ти е казал лекарят.