Някой знае ли кво стана с културиста Цветко Цветков..??

Темата е заключена.
Прескочи до:
PO

18.08.05
11:28

културизма е яко нещо ама другите да го правят :)

18.08.05
13:04

Няма да умре спорта скоро! Даже след 3-4 години очаквам лично аз да е най-голямото развитие. Ще видим Рони Колман в двоен размер :)
И все пак ако си изкарваш хляба от спорта има резон от химията, гледате всички и лека атлетика, футбол и баскетбол! Сигорно малко от вас знаят, че най-великият в България за първи път тази година взе забранени медикаменти през основният период. За това е велик Ицо, защото всичко прави професионално и с много разум.
по-здрави

MJ

18.08.05
13:07

да бе!
тая година за прав път
:lol:  :lol:
много смешно звучи
отиди да го разправяш на децата в детската градина

Като не разбираш, недей се обажда човек. Яко пишеш в спам темите,  но форумът не е само за това.
Емил написа:

за първи път тази година взе забранени медикаменти през основния период

Това означава, че обикновенно е работил с храна и суплементи в основния си период, а химия е взимал предимно в периода на чистене - предсъстезателния период.
Това, което ти казва Емил, означава, че сега е вземал стероиди през цялото време за първи път.

MJ

18.08.05
14:06

а ми то не се разбира какво е искал да каже
какво да разбирам?

?
Основният период е периодът, през който културистите се освинват и трупат маса.
След това почват да чистят яко предсъстезателно - с химия и всякакви щуротии.

PR

18.08.05
14:29

[quote author=“D3BEP”]?
Основният период е периодът, през който културистите се освинват и трупат маса.
След това почват да чистят яко предсъстезателно - с химия и всякакви щуротии.

Да добавя ,че при натуралния културизъм такъв период, не е хубаво да има - там би трябвало да се цели постепено увеличаване на яктивното мускулно тегло, за сметка на % мазнини !
Всеки натурално трениращ е хубаво да запланува поне няколко години тренировка докато тялото му придобие или се доближи до желания от него вид.

18.08.05
14:50

[quote author=“marry jane:P”]а ми то не се разбира какво е искал да каже
какво да разбирам?

Дълеч от спорта си и зареди това не разбираш.

PROMPT, ако визираш натуралният културизъм като състезателен спорт си в лека грешка! И за любителски пак немога да се съглася. Виж Дожрджио, че трябва първо маса да се натрупа и след това да поизчистиш мазнините. И мойте познати по - дебелички стават след това по-добри , натурално става въпрос.
по-здрави

PR

18.08.05
15:12

[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“marry jane:P”]а ми то не се разбира какво е искал да каже
какво да разбирам?

Дълеч от спорта си и зареди това не разбираш.

PROMPT, ако визираш натуралният културизъм като състезателен спорт си в лека грешка!

Не като състезателен ,а такъв за здраве на аматьорско ниво !
Дори и при състезателния ,ги няма тези големи разлики в килата между периодите - както в профи билдинга.

Някак си ,по-постепено ,се качват в категориите.

Но и натуралния ,като състезателен спорт не е много натурален !
Така че ,приказката ми беше ,за чистия - аматьорски натурален бодибилдинг !
:)

18.08.05
15:19

Ами ти доста маса си натрупал. Наистина постепенно става, но пак има период на качване и сваляне. Да подържаш в добра форма целогодишно трябва егати хормоналните нива да имаш.
Но май не те разбрах добре. Ако става въпрос по - постепенно да става, съм съгласен.
по-здрави

Т.е. не като спорт в смисъла на състезателен спорт, а в смисъла по - скоро на физическа подготовка. В него наистина можеш да си караш на една диета през цялото време. Но резултатите са много - по бавни и по - ограничени.

18.08.05
15:37

[quote author=“Emil_mlo”]Сигорно малко от вас знаят, че най-великият в България за първи път тази година взе забранени медикаменти през основният период. За това е велик Ицо, защото всичко прави професионално и с много разум.
по-здрави

Това е така и колкото и да не им се вярва има и професоналисти от Олипиата, който са така. Един жив пример е Кевин Лерон, 90кг. основен приод, 120кг предсъстезателен :shock: .

PR

18.08.05
15:45

[quote author=“D3BEP”]Т.е. не като спорт в смисъла на състезателен спорт, а в смисъла по - скоро на физическа подготовка. В него наистина можеш да си караш на една диета през цялото време. Но резултатите са много - по бавни и по - ограничени.

Само Дзвера го хвана - явно не се изразявам дотам правилно  :oops:

Иначе Леврони ,за мен е феномен и пак да кажа, че ми е от любимите бивши състезатели !

Момчета вече 20 поста които не са по темата още един и я заключваме.Благодаря за вниманието.

19.08.05
23:03

още ли е в кома? Ако да от колко време вече?

QK

20.08.05
17:21

разбрах че като е излязъл от кома,преди ден,два мисля,е получил инсулт.

Eeeeeeee…... :(
Ами... Дано се оправи и заживее нормално. Ще трябва обаче на 100% да се откаже от културизма.
Обаче тея запушвания - първо на артерия на белия дроб, сега вероятно и на мозъка, едва ли са случайни... В най - добрия случай има ужасно тежка атеросклероза, да не говорим, че малко по - вероятната версия е комбинация с медикаменти, сгъстяващи кръвта му(може би с диуретичен ефект), увреждащи кръвоносната система, слабо сърце, увеличен холестерол... Не искам да го казвам на какво може да се дължи, но вие си знаете...
Една причина да не се вманиачаваме в културизма.
А на Цветко, ако е в съзнание и ако някой се наеме може на срещата да съберем по 1-2 лв и да пратим, да му занесе поне букетче цветя в болницата :( Жалко, но вече вероятно няма да го видим по подиумите. Дано се оправи, стискайте му палци, положението е много зле....

20.08.05
23:43

Ебаси не върви на добре това деа инсулт лошо иначе ДЗВЕР го подкрепям с вете ръце...

PR

20.08.05
23:50

Дано да се оправи по-бързо - аз съм за !  да се съберат пари ,за букет или подарък като се оправи !

Btw - На колко години е Цветко ?
Знае ли някой?

21.08.05
00:15

[quote author=“PROMPT”]

Btw - На колко години е Цветко ?
Знае ли някой?

Знам само,че в 86-87 година е бил на 16-17 години.Значи в момента
е около 35 -38 приблизително.Иначе някъде в нас го имам в списание,но трябва да проверя.

PR

21.08.05
00:17

Млад е - още по лошо !
Кой е навит да съберем по малко пари ,за подарък като се оправи ?

QK

21.08.05
00:46

Цветко е на 34 мисля и ще прави 35 нещо такова може и да сам го застарил с една година но така мисля че ми казва преди няколко месеца.

21.08.05
14:23

[quote author=“PROMPT”]Млад е - още по лошо !

Според мен е обратната.. по-добре че е млад.. щото ако беше стар едва ли щеше да изкара всичко това, че и като за капак инсулт да преживее.. :-(

LA

26.08.05
00:00

Ей момчетия отбрлязвам предварително че нямам никаква представа кой е Цветко за когото говорите!

Тия дни се видях с приятели от Враца и ги слушах че си говорят нешо от сорта на “Зимай зимай ти боклуци  ше свършиш като Цветко Културиста..”
Абе с 2 думи бил умрял някакъв Цветко Културиста от Враца!!Това да не е той бре??Някой има ли информация от болници и т.н.?

PR

26.08.05
00:02

Дано да не е истина това което говориш !
Дано да е слух.

26.08.05
00:06

Друг Културист от Враца под името Цветко няма, дано не си прав!!!!! :(  Стискайте палци да е жив и здрав! :oops:

27.08.05
20:35

[quote author=“YODA”]Друг Културист от Враца под името Цветко няма, дано не си прав!!!!! :(  Стискайте палци да е жив и здрав! :oops:

добре де сега последно жив ли е или не?

27.08.05
21:27

Не, затова се събираме в неделя да му отдадем последна почит!  :cry:  :cry:  :cry:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8984

QK

27.08.05
21:45

не пишете неща,които не са потвърдени официално,на каква църква ще ходите бе,човека е жив,лично жена му ми каза,даже е взел да мърда.

27.08.05
21:47

Ами щом мърда ще ходим да му запалим свещичка да се оправи, понеже трябва да е адски зле!!!

27.08.05
23:46

Цветко е роден 1972 година.
Познавам го от 1990 година (Републиканското в Русе).

27.08.05
23:47

[quote author=“Zlatan Rangelov”]Цветко е роден 1972 година.
Познавам го от 1990 година (Републиканското в Русе).

Знаеш ли моментното му състояние? В смисъл в болницата, понеже от доста хора знам че се е случило най-лошото, як бик друго казва!???? :shock:

27.08.05
23:52

Не. От вас научих за състоянието му. Ако е истина, разбира се.
Но слуховете, май не тръгват просто така...

QK

28.08.05
10:11

е не знам дали слуховете не тръгвали просто ей така,но тука във Враца има само около 20 различни версии за състоянието му,като казвам нещо,значи е истина,нали ви казах че съм говорил с жена му.

[quote author=“qk_bik”]не пишете неща,които не са потвърдени официално,на каква църква ще ходите бе,човека е жив,лично жена му ми каза,даже е взел да мърда.

Ей това е страхотно! Дано се оправи и да поумнее малко!  :?

28.08.05
16:21

абе хора.... не пишете че е мъртав туко така бе грехота е...
Дано се оправи момчето!

_M

31.08.05
20:41

Дано наистина да се оправи
Някой може ли да даде сигурна информация за състоянието му?

01.09.05
00:54

Това което знам от приятели от Враца е че в момента е жив, но е в много лошо състояние...

01.09.05
12:09

[quote author=“kaloian.georgiev”]Това което знам от приятели от Враца е че в момента е жив, но е в много лошо състояние...

ама излезнал ли е от комата?? и ако не е то колко време вече е в това състояние?

B

02.09.05
22:26

.... .... .... ...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1