Някой знае ли кво стана с културиста Цветко Цветков..??

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.09.05
22:49

Бахти, гадно е това!  :(

02.09.05
23:14

[quote author=”Питона”]Бахти, гадно е това!  :(

Абе да се надяваме че не е вярно още докато не се излизи с официална информация по случая.Иначе Зле.... :?

03.09.05
01:35

[quote author=“sa6o88”]Днес Владимир Боянов каза:
” Цветко Цветков от Враца е починал вчера.”
Предполагам че той трябва да знае и че това вече нее слух!
ЛЕКА МУ ПРЪС НА МОМЧЕТО :!:

кой беше Владимир Боянов и къде го е казал..?

03.09.05
14:09

[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=“sa6o88”]Днес Владимир Боянов каза:
” Цветко Цветков от Враца е починал вчера.”
Предполагам че той трябва да знае и че това вече нее слух!
ЛЕКА МУ ПРЪС НА МОМЧЕТО :!:

кой беше Владимир Боянов и къде го е казал..?

Това е май доцента от НСА

Доцент Боянов който преподава културизъм в НСА.Много слухове много неясноти покрай великия Бг културист Цвятко дано и това да е един от многото слухове.

HA

03.09.05
17:00

дано да е слух 4е ако е истина това супер гадно за вси4ки които са фенове на спорта!!! и все пак да или не !?

03.09.05
19:16

Предлагам да не спекулираме повече с това като излизи официална информация тогава ще коментираме щото не е етично от наша страна
Към модовете и Админите Ако може да се Заключи или делне темата ще е най-добре

03.09.05
19:20

Преди малко говорих с един приятел, който каза, че няма почти никакви изменения от доста време, даже още е в кома.

ОФФ
Между другото, той (моят приятел) е на състезание в момента на Самоков в най тежката категория и се състезава с Краси Илов и Митко Димитров.

HA

03.09.05
19:44

ако искате може да се напражи не6то като тема-златните моменти на един голям бг култорист!?просто 6те добре да не се забравят какива хора като него!!!

03.09.05
20:40

[quote author=“hap4o”]ако искате може да се напражи не6то като тема-златните моменти на един голям бг култорист!?просто 6те добре да не се забравят какива хора като него!!!

съгласен съм.. много благородно от твоя страна

HA

04.09.05
00:43

4ове4е ако не се поддържаме ние хората които ни валнува този спорт (или това занимание) кои да ни подаржа!!???държавата ли?
абсурт е да 4акаме не6то от нея!!!
а и Цвятко си е не6то голямо и трудо постижимо !!!
о6те пове4е 4е тои и други негови приятели и саперници на сцената са хората които са отворели о4ите на много мон4ета и са били първопри4ина да запо4нат да тренират!!!

D3BEP edit: Моля, опитайте се да използвате ч вместо 4.

Ние с Емо обмисляхме такава - но не тема, а статия за Цветко.
Само че момчета такъв материал се изработва в общи линии в два случая - единият е in memoriam, да чукна на дърво, тогава източниците ни ни бяха подвели че човекът е починал(като разбрахме грешката си и спряхме), другият е когато той официално и лично обяви, че се отказва от спорта. Да го направим иначе е все едно ние да го откажем от спорта :)
Иначе, ако искате отворете си една тема и обсъдете размерите на Цветко, явяванията по състезания, формата му и т.н. Нека обаче да не бързаме ние да теглим тегела на спортната му кариера и да я обобщаваме, а да съхраним някаква малка надежда :)
поздрави!

04.09.05
12:06

[quote author=“D3BEP”]Ние с Емо обмисляхме такава - но не тема, а статия за Цветко.
Само че момчета такъв материал се изработва в общи линии в два случая - единият е in memoriam, да чукна на дърво, тогава източниците ни ни бяха подвели че човекът е починал(като разбрахме грешката си и спряхме), другият е когато той официално и лично обяви, че се отказва от спорта. Да го направим иначе е все едно ние да го откажем от спорта :)
Иначе, ако искате отворете си една тема и обсъдете размерите на Цветко, явяванията по състезания, формата му и т.н. Нека обаче да не бързаме ние да теглим тегела на спортната му кариера и да я обобщаваме, а да съхраним някаква малка надежда :)
поздрави!

съгласен

HA

04.09.05
12:10

прав си за това !и аз сам съгласен

04.09.05
13:23

Цветко е жив!Казаха ми достоверен източник!Стига сте говорили за умирания! :twisted:
поздрави

04.09.05
17:33

Съграсен съм с ДЗВЕР-о и го подкрепям но
[quote author=“blind”]Цветко е жив!Казаха ми достоверен източник!Стига сте говорили за умирания! :twisted:
поздрави

Затова предложих темата да бъде заключена

DR

04.09.05
19:15

абе престанете да пишете глупости като незнаете ... ако триябва сички да знаият до сеа да са знаели престанете с тиа слухове !!!

04.09.05
19:19

Как не ви в срам да поддържате тая клюкарска тема, особено когато се отнася до живота на човек. Изчакайте нещо официално и неподлежащо на съмнение и тогава пишете. Бил умрял, после бил жив... не знам какво е станало или става с него, но ми се иска един ден да прочете тая тема и да ви се изхили на ъкъла...

спазвай добрия тон , струва ми се , че имашмалко по-агресивно поведенеие.Първо официално предупреждение!
михаил.колев

Само да добавя, че например аз не съм писал нищо по въпроса. Знам за Цветко доста преди да пуснете темата. Знам къде е бил и къде са го местели. Какво да правим и как да действаме съм обсъждал само с хора от екипа и такива близки до Цветко, които да потвърдят или отхвърлят информацията.
Предполагам подобни неща и за други момчета от екипа.
Писах ви какво е емболия и предложих да му занесем цветя, което хората, много загрижени иначе за авторитета на въпросния човек, премълчаха.
Тези, които пускате слуховете и тези, които ги поддържате в тази тема са между вас, момчета.
Между същите тези, които сега се обявявате против тази тема.
Ние не я поддържаме, но предлагам да я оставим за да се види кй какво е писал и кой какво смята да пише.

04.09.05
22:31

нещо се сбози работата в последните постове.. много глупости се изписаха верно...
бтв какво е “емболия”?

04.09.05
23:03

/OFFTOPIC[quote author=“Mushmurok”]Как не ви в срам да поддържате тая клюкарска тема, особено когато се отнася до живота на човек. Изчакайте нещо официално и неподлежащо на съмнение и тогава пишете. Бил умрял, после бил жив... не знам какво е станало или става с него, но ми се иска един ден да прочете тая тема и да ви се изхили на ъкъла...

спазвай добрия тон , струва ми се , че имашмалко по-агресивно поведенеие.Първо официално предупреждение!
михаил.колев

Би ли обяснил на мен и останалите какво разбираш под “агресивно поведение” и какво общо има то с поста ми.

Благодаря ти предварително.

поведението ти е изключително нагло.Прочети правилата.Не коментирай действията на модераторите.Второ официално предупреждение!!
правилата!!!
михаил.колев

LA

05.09.05
00:01

Мушморок аз даже щях да те препсувам за тоя пост,ама имам предупреждение и не искам червен картон! :P

А ДЗВЕР сигурно мене имаш впредвид,аз бях тоя заради който почна да се приказва за смърт.Чух нещо и го споделих,после ми стана гадно и май писах да ми изтрият поста... :roll:

05.09.05
00:04

Хайде стига сте писали глупости, че ми писна от спамери. Или пишете нещо съществено по темата или млъквайте.

05.09.05
22:36

Официално Ви съобщавам, че Цветко Цветков е починал снощи!! :( :(
Мир на праха му. И не искам никакви спекулации или глупости от тук натам!!

05.09.05
22:44

Лека му пръст!

PR

05.09.05
22:47

Мир на праха му - голям културист беше !

MJ

05.09.05
22:49

ужас :cry:
дано душата му намери покой...
и дано някои хора се среснат,че винаги всичко се връща..
:cry:

05.09.05
23:04

[quote author=“PROMPT”]Мир на праха му - голям културист беше !

05.09.05
23:14

[quote author=“PROMPT”]Мир на праха му - голям културист беше !

И от мен иксрено съжаление за загубата му  :(

QK

05.09.05
23:24

не приятно ми е да го кажа,но наистина и аз чух че е починал,жалко,защото беше почнал да се оправя,но за съжаление не успя да се пребори с адската болка.Наистина е починал снощи.
Мир на праха му.Не искам да се споменава нещо от сорта - Не зобай че ще последваш Цветко.или Не видя ли какво става като зобаш?Казвам го защото тук във родния град на Цветко,има момчета,които си позволяват да го казват(само завистта е мерило на човешката простотия)казвам ви ще стават лоши неща,така гнусно ще псувам,та даже някой може да изяде и боя.Не заплашвам никой,само казвам че това е гавра с паметта на един велик български културист.Възхищавам му се защото истински преследваше целите си.

05.09.05
23:56

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“PROMPT”]Мир на праха му - голям културист беше !И от мен иксрено съжаление за загубата му  :(
OM

06.09.05
01:33

Бог да го прости !

Съболезнования на семейството и близките му.

Ще го помним като голям състезател и направил много за спорта.

06.09.05
02:46

[quote author=”Чукундур”]Лека му пръст!
MI

06.09.05
08:40

[quote author=”Чукундур”]Лека му пръст!

06.09.05
09:55

Бог да го прости !

06.09.05
11:57

[quote author=“tigra”]Бог да го прости !

Е, последно сбогом на най - големия мъж на България. :(
http://store3.data.bg/thealmighty/Candle.gif

_M

06.09.05
12:53

[quote author=“Omni”]Бог да го прости !

Съболезнования на семейството и близките му.

Ще го помним като голям състезател и направил много за спорта.

06.09.05
12:54

Мир на праха му.

QK

06.09.05
17:53

днес му беше погребението.винаги ще го помним.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1