14.12.21
17:54
Здравейте, приятели!
Интересно ми е хората, които тренират дали харесват цветята и дали отглеждат такива. Ако да какви? :)
Прави ми впечатление, че напоследък поради силното умствено претоварване хората имат нужда да изградят нещо специално за себе си, което да ползват като одушник и да избягат от негативното. Като изключим фитнеса, където израдходваме натрупаната негативна енергия и се зареждаме, то цветята около нас, като че ли са другото нещо, което ни кара да се отпускаме и поемат част от тези наши негативи.
Вие какво мислите по въпроса?
Интересувам се от вашето мнение, тъй като наскоро стартирах моя дейност, в която реализирах моя мечта и хоби свързано с цветята и по-конкретно орхидеите и ми е интересно да разбера, различни гледни точки и мнения отностно отглеждането на растения в домовете и офисите ни.
Благодарности на всеки включил се по темата.
Бъдете здрави. :)
19.03.24
14:35
Аз отглеждам цветя, но не им знам даже имената. Но са красиви и предават свежест. Сега мисля да си сложа и вечнозелени на терасата,че я ползвам и зимата.
Аз отглеждам цветя, но не им знам даже имената. Но са красиви и предават свежест. Сега мисля да си сложа и вечнозелени на терасата,че я ползвам и зимата.
И вие се регистрирахте във форум с подобна насоченост, само заради това, с първото си мнение да отговорите на въпрос зададен от преди 3 г.
Мнението беше редактирано от D_M на 19.03.24 14:46.
17.04.24
10:32
Много се извинявам, но въобще не съм обърнала внимание кога е зададен въпросът. Просто го прочетох и отговорих. Съжалявам, че съм ви създала някакво неудобство.