Структурирана програма

Здравейте!Накратко за мен-тренирам от 3 месеца вкъщи,разполагам с лост с дискове, дъмбели и ластици.Разделила съм тренировките на горна и долна част,като тренирам в отделни дни крака и дупе.Имам по 2 различни тренировки за всяко,за да не ми омръзват.Ще дам за пример двете тренировки за крака:
1-
Walking lunges 3*20
Barrbell back squat with band 4*15
Curl with band 3*15
Bulgarian split squat 3*10
Side lunges 3*15
Romanian deadlift 3*12
Scissors with band 3*12
2-
Walking lunges 3*20
Barrbell back squat with band 4*15
Hip trust 4*13
Squat+lunge 3*15
Romanian deadlift 3*12
Side lunges 3*12
Scissors with band 3*10
Въпросите ми са два:За оптимални резултати трябва ли да правя и в двата дни еднакви упражнения или може да ги оставя така?Другото е подредбата.Четох,че не е ок да се правят две последователни упражнения за една и съща мускулна група,затова гледам да редувам предно и задно бедро.Ще се радвам да ударите едно рамо на поредната начинаеща, благодаря ?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1