05.01.22
19:32
Здравейте, нека се представя за начало. Казвам се Сашо и сим на 23 години. Сегашните килограми са ми 105 и съм висок 185см. И да дойдем на темата, дали има някой по запознат с темата за диетите, или по конкретно, изготвяне на хранителен режим. Вторият ми въпрос е за изготвяна на фитнес програма, с активност трипъти седмично. Цялата ми цел е да сваля и да се стегна. П.П. Преди тежях 130кг, поради тази причина и имам корем, макар да бях стигнал дори до 92кг. На въпроса как ги постигна, и защо когато веднъж си ги постигнал, пак търсиш помощ? Отговорът е, че преди имах много активна работа и почти не се хранех, което ми изигра лоша шега, съответно бая килца си ги върнах. Тъ ако има някой, възможноста да ми помогне, с изготвянето на диета и на тренировачен план, ще съм му много благодарен!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.01.22
17:06
РБД на калорийния ти баланс и 5х5 в който и от вариантите и да си избереш според възможностите си за натоварване.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече