17.08.05
14:04
Здравейте. Нова съм в този форум и искам като начало да поздравя хората, които са отделили от времето си, за да създадат този сайт, чудесен е :)
Така, имам няколко въпроса, на които много се надявам да получа отговор- знам, че ще са ви досадни най- вероятно, но моля ме изтърпете :)
Случая ми е следния- за половин година отслабнах с около 7 кг. след като си промених начина на хранене- спрях тестеното и сладкото /без шоколада и ореховките :)/, почти премахнах пърженото от храненето си и като цяло наблягам на пълнозърнестите закуски, овесените ядки, плодове, много зеленчуци, месо и сирене. като цяло не се лишавам от нищо, което ми се прияде, но внимавам с количествата.
През тези шест месеца главно поради липса на истинско желание не тренирах нищо- нито фитнес, нито аеробни тренировки, макар прекрасно да знам положителните им страни :oops: .
Та въпросите са ми:
1. Мога ли с фитнес да сваля последните 2-3 км? Главната ми идея е повече да се стегна и в процеса да сваля последните кг., като бюстът ми не изчезва- през последния месец сравнително намаля, а аз не искам :oops: :wink:
2. От известно време искам да тръгна на фитнес, но се въздържам, тъй като ме притеснява, че няма да улуча правилните упражнения и повторения. Една от програмите от сайта ми хареса http://www.bb-team.org/women/000292.php, но не съм сигурна с какви кг. трябва да се правят сериите?
3. Ако към тази програма прибава 1 път седмично интензивна аеробика, дали е добро като режим?
Не искам да се хвърлям на повече, защото времето не ми позволяла да тренирам повече от 3 дни седмично.
Ще се радвам да чуя мнения, ако някой е стигнал до края на многословното ми въведение :) Наистина благодаря за отговорите :)