Сайта за Христомир Христов - събиране на материали

Прескочи до:

Преди време се даде идеята да се създаде сайт на нашия балкански, европейски и световен шампион - Христомир Христов. Реших да се заема с идеята. “Сам съм, други няма.” Изработих дизайна и основния layout. Сега е ваш ред да помогнете.

Моля, всеки който иска да помогне за сайта на Хр. Христов с информация да се отзове! Приемам биографии, състезателна кариера, тренировъчни методи, мерки, титли и т.н. За този момент снимки не приемам.

За контакт има няколко възможности:
1. Пишете в тази тема тук, аз ще си копирам нужното.
2. Пратете ми информацията на лично съобщение.
3. Пратете ми мейл от формата в профила.
3. Ако е документ, файл, ми го пратете на e-mail адреса techni76(at)gmail.com или techno(at)gbg.bg Мейловете умишлено не са линкове, защото спам ботовете засичат пуснатите адреси по форумите и почват да ги пълнят със спам - който не го знае, да го научи. Просто заместете (at) с @!

P.S. Отначало щеше да е официален сайт, но сега ще се реализира като фен сайт, защото PR-ът на Христомир - Момчил Милев имал големи изисквания, които аз така и не разбрах какви са.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.03.07 05:57.

Писах ЛС на Питона, сега чакам отговор, тъй като знам, че има някакви материали.

Който иска да помага да пише ЛС!

23.08.05
12:26

Ще ти отговоря много скоро :)

Добре  8)

25.08.05
12:17

И така: имам материали, основно от почти всички турнири на които ицо се е явявал плюс снимки, интервюта, за хобита и т.н.
Това нещо стана още по-компактно, след като взехме и интервю от Христомир, погледни в архивите.
така че каквио точно ти трябва - снимков материал или литературен. и двете ги имам, друг е въпросът как да ти ги пратя.

25.08.05
13:09

прати снимкови материали.

[quote author=“bolkers”]прати снимкови материали.

[quote author=“manson”]За този момент снимки не приемам.

ей доживях да цитирам себе си  8)

[quote author=”Питона”]И така: имам материали, основно от почти всички турнири на които ицо се е явявал плюс снимки, интервюта, за хобита и т.н.
Това нещо стана още по-компактно, след като взехме и интервю от Христомир, погледни в архивите.
така че каквио точно ти трябва - снимков материал или литературен. и двете ги имам, друг е въпросът как да ти ги пратя.

Галерията се прави много трудно, защото се опитва на спазвам стандартите на W3Consortium ..който се е занимавал с уеб ме е разбрал.
Първо ми трябват текстове, инфо .. литературни материали, както ти ги нарече. Ще попълня сайта от тук от там и ще го пуснем.

След това ще бутна тук там и ще почна и галерията. На ЛС ще ти пратя линк с дизайна да добиеш представа.

Относно как да ми ги пращаш .. виж първото ми мнение. По e-mail най-лесно ще стане.

25.08.05
18:18

ok, ще се опитам скоро да ти пратя първите прояви на Христомир в категория до 65 кг, и лека полека да се задвижват нещата, защото аз свъщо работя по сайт, мой, с конкретна тематика и виждам поне година работа по него. Но за този фен сайт, чийто линк видях - ще стане. Помагам , с каквото мога, а то няма да е малко. :)

OK… ако ти трябва мога да дам едно рамо за сайта ти  :wink:

01.09.05
15:53

Сори за офтопика, ама вече няколко пъти ми се случва в чуждестранни форуми да питат за Христомир Христов, питат от къде могат да си купят негови снимки, как могат да му зададат въпроси...разни такива неща...!Очевидно вече има интерес към него...;-)Мислите ли да известите Христо за направата на сайта и евентуално той да даде някакви кординати...е-майл най-вече...!

Kак върви сайта иначе...?

[quote author=“eidos”]Мислите ли да известите Христо за направата на сайта и евентуално той да даде някакви кординати...е-майл най-вече...!

Това не е моя работа, но той ще разбере така или иначе. Той знае, че щяхме да правим сайт, но М.Милев нещо се правел на велик и не позволи да е официален - е, ще го направим “фен сайт”. Все тая!


[quote author=“eidos”]Kак върви сайта иначе...?

Докато не получа статии и инфо не мога да го променям. Чакам Питона да ми сканне и прати едни статиики, за да сложа някакво инфо да се пооформи. Ако се интересуваш (примерно) как ще изглежда ми пиши ЛС, ще ти дам линк на лейаута  :wink:

02.09.05
21:31

Братле, понеделник, вторник най-късно ще ти ги пусна на мейла! Обещал съм ти, и си държа на думата! ;)

[quote author=”Питона”]Братле, понеделник, вторник най-късно ще ти ги пусна на мейла! Обещал съм ти, и си държа на думата! ;)

Аз не се съмнявам, споко. Ние като кажем изпълняваме, нали  :wink:  От неделя до 13 септември няма да съм в страната така, че не се притеснявай, като ще ги пращаш през седмицата, прати ги когато ти е удобно.

03.09.05
17:30

ок

Pitt_Bull

25.09.05
16:44

абе пичове кво стана с тая страница последно????

25.09.05
19:40

[quote author=“Pitt_Bull”]абе пичове кво стана с тая страница последно????

Не пичове а manson той я прави

djgorgio-ASTOR, мерси че ми пазиш гърба докато нямам нет(затова и не влизах в форума тия дни)!

Pitt_Bull, ако си такъв мераклия пиши ми ЛС ще ти дам линк към работата до сега. Питона каза, че му изникнали някакви ангажименти, а друг освен него не иска да ми прати материали. Дизайнчето, така да го наречем, е почти готово.

Който може да ми прати интервю, или някакъв смислен текст да позапълним сайта. След това ще го пуснем(сайта), ще се появи интерес, с него и материали, но засега само Питона се отзова. Ако някой иска да напише кадърна статия за Ицо или нещо негово, вземано от списание, да ми го прати!

Що не се опиташ да се свържеш с главните редактори на известните бг списания които могат да ти съдействат с инфо макар и публикувано такова.

27.09.05
23:26

Например в новия брой на МиФ има обширна статия а и в други статии на МиФ има имаш ли броевете mansion

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Например в новия брой на МиФ има обширна статия а и в други статии на МиФ има имаш ли броевете mansion

Всичките ги имам, но сега просто нямам време. Нямам време да си науча за всичко .. тука новия брой на М&Ф и 1 Флекс отлежават, още не съм имал време да седна да ги прочета  :cry:  Ако някой е навид да ги пренапише на ПЦ и да ми ги прати. Сега просто нямам време.

казах ти да се свържеш с редакторите и да им искаш разрешението те ги имат написани на пц все пак за да се отпечата списанието всичко минава през пц

28.09.05
15:46

Няма да му ги дадат без кинти никога все пак някой ги е писал/преписал отнякъде и е положил/откраднал труд

29.09.05
18:05

Няма ли най после някой да даде снимки :?:  :?

DM

18.01.06
00:21

Сас мом4ил милев мислиа 4е ниама смисал да се саобраzиавате ве4е , zа6тото те се раzделиха, и ицо си тарси нови спонсори

18.01.06
15:28

[quote author=“DJ MADMAN”]Сас мом4ил милев мислиа 4е ниама смисал да се саобраzиавате ве4е , zа6тото те се раzделиха, и ицо си тарси нови спонсори

Това от къде го разбра!?

Пускаш мухата ама уточни малко: вярно ли е, от къде, как, защо ...?

А за сайта .. проектът си стой - кода му е на 90% завършен само трябва съдържание. Ако се намерят текстове го пускаме  :D

18.01.06
18:46

Така е!Хрисомир си търси спонсори!След някой ден ще обява официалния сайт на Христомир.Нека да се довършат детайлите....
поздрави

[quote author=“blind”]Така е!Хрисомир си търси спонсори!След някой ден ще обява официалния сайт на Христомир.Нека да се довършат детайлите....
поздрави

Ти му правиш официален сайт? Това значи ли че имаш разрешението му?

DM

18.01.06
19:32

Христомир ми е много добар приател, и 6те се опитам да му садеиствам ако мога от тук, все пак доста от моите бив6ии преподаватели са активни в интернатионалната бб сцена, ама това не е лесно никаде по света

18.01.06
20:44

Не му го правя аз сайта а мой приятел.Той сам взема решение за сайта си и вече моят приятел го реализира.Ще публикувам сайта тук нека стане готов.
поздрави

09.02.06
00:18

http://free.data.bg/razr/filmcheicko.avi

Това е линк за филма на Христомир - Препрограмиране.
Ако желаете сложете линка на сайта.

09.02.06
00:27

[quote author=“kao”]http://free.data.bg/razr/filmcheicko.avi

Това е линк за филма на Христомир - Препрограмиране.
Ако желаете сложете линка на сайта.


Хайде сега ново 20.. На официалния сайт филмчето се продава, като Христо печели от това, а на фен сайта да го има безплатно. Това не го възприемам за нормално.

09.02.06
00:32

Спокойно, такива линкове няма да има в сайта.
Все пак, който иска да подкрепи Христомир ще закупи DVD-то, дори да е гледал филмчето. Той наистина се нуждае да бъде подкрепен. Цената направо е смешна - 3лв, на цената на кафе с газирана напитка или една енергийна напитка.

Който има високо ниво на владеене на английски език нека преведе част от сайта. Само си хванете някое текстче и го преведете. Те са малки. И на немски да е .. няма значение. Ще можем да го интегрираме из търсачките и ще стане известно сайтчето. Айде, ако има мераклии пишете тук или ЛС.

14.02.06
12:37

Привет,

Това е работен превод (draft), моля за редакция ако е необходимо.

“Dear friends, you are welcome to Hristomir Hrostov’s fen site - the only Bulgarian who is IFBB professional. The Web site can not provide enough information at this moment, but it is temporary situation. The content in the site will be updated as soon as possible. Also you can expect regular updates about new events. If you want you can visit Hristomir’s official web site <here>. The idea behind creation of this fan site is not to be competitive with the official site but to be in your favor and convenience and to be an addition to the official one.

There are several web sites about some of Bulgarian bodybuilders, but they are made with “flash” technology and thus they become inaccessible to large number of people. This page is mainly for information purpose that was designed to be compatible as many browsers, OS, mobile technologies, voice readers as possible. The web site is optimized to be searchable to many crawling and search engines. Thus, we hope that this web site will help to make it clear to friends of Bodybuilding from Bulgaria or worldwide that on professional stage we see man with high ambitions, willingness and enormous potential for future success.”

Това е българския текст:

“Добре дошли във фен сайта на Христомир Христов - единственият българин - IFBB професионалист. За момента страницата ни не може да предложи достатъчно информация, но това е временно. Скоро ще я обновим и периодично ще я допълваме. Христомир Христов вече си има и официален уеб сайт. Идеята на този не е да се конкурира, а да бъде във Ваша услуга, и разбира се, да допълва другия.

Част от останалите културисти също имат страници, но са само с Флаш версии и така са недостъпни за много хора. Това е предимно информационна страница, направена максимално съвместима с всички графични и текстови браузъри, ОС, мобилни технологии, гласови четци и други. Тя е оптимизирана за интернет търсачките и така се надяваме бързо да бъде откривана и с нея приятелите на културизма, от България или от другите страни, да разберат, че на професионалната сцена се задава човек с много воля и огромен потенциал за бъдещи победи.

Мерси, xaoc. Сега остава някой и биографията да преведе, че нямам време, ще го пуснем, правим редакция на превода и готово. Аз останалото съм го превел.

14.02.06
17:48

Това е превод на биографията. Моля англо-говорящите да погледнат и да редактират, може да има някоя глупост (граматическа и/или лексикална).

Hristomir Hristov was born in 31.12.1974. His passion on bodybuilding was engendered by the pictures of bodybuilders that were exposed on the shooting yards, where he visited regularly. When he was in school he practiced wrestling even he participated in dancing ensemble. From very early ages Hristomir loves sporting very much.

Initially, Hristomir was training for himself together with Momchil Milev in the gym of Yanislav Tachev. Yanislav had foreseen the great potential of Hristomir and suggested him to participate in 1996th Bulgarian Republic Competition where he won the third place. Before starting preparation and training with his friend and trainer Petar Petrov, Hristomir has prepared and trained mainly by himself. During 1997 Momchil Milev has helped Hristomir for preparation of his pre-competition diet and thus he became champion.


Това е оригиналния текст:

Христомир Христов е роден на 31 декември 1974 година. По бодибилдинга се запалва от снимките излагани по стрелбищата, където често ходел. Като ученик тренира борба, участва дори в танцов състав. Още от малък много обича да се занимава със спорт.

Първоначално Христомир тренира за себе си, заедно с Момчил Милев в залата на Янислав Тачев. Тогава той вижда огромния му потенциал и му предлага да участва на Републиканското първенство през 1996 година и се класира на престижното трето място. Преди да започне да се готви с неговия приятел и треньор Петър Петров, Христомир се подготвя главно сам. През 1997 година Момчил Милев му помага при изготвянето на предсъстезателната диета и така той става шампион.

14.02.06
21:40

хаос това не е ли от един друг сайт за Христомир

14.02.06
21:50

Английската версия е на линия вече.

djgorgio-ASTOR, уточни какво имаш впредвид? Този текст е взет от фен сайта, за подробности от къде точно са фактите, датите, биографията попитай manson.

Очаквайте скоро и на други езици (като за начало руски и френски, някой ако знае добре испански и немски може да се включи).

Ето Ви малко инфо:

538 посещения

Keyword Analysis:
82.35% - hristomir hristov
11.76% - hristomir
5.88% - Христомир Христов

Search Engines: 100% Google

9,5% от хората са се върнали на сайта след първото посещение.

Държавите, от които е гледан сайта:
69.15% Bulgaria
8.51% Germany
8.51% United States
4.26% Austria
3.19% United Kingdom
3.19% Italy
1.06% Spain
1.06% France
1.06% Turkey

Индексиране на Гоогле:
при “hristomir”: 2ро място
при “hristomir hristov”: 4то място
при “христомир”: 4то място
при “христомир христов”: 12то място

Преди държахме първите места, но сайтът не е обновяван скоро и затова рейтингът му пада.

Мързи ме за други данни, но вижте това:

http://www.musclehunter.com/guide/MEN_OF_MUSCLE/bodybuilders/h/
http://www.bodybuildingreviews.net/links.html
http://www.musclehunter.com/guide/new/more3.html

Знам, че Христомир има официален сайт, ама нашия по-вАжи  :twisted:

Посещения - 2,529 тотал

Посещения:
49.45% Bulgariа
18.68% United States

Повече от половината посещения са извън чужбина  8)  Трябва да се обнови тоя сайт и дано е скоро  :oops:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1